Închide meniul
Foto

U Cluj – FC Hermannstadt 1-2. Ely Fernandes, bruscat de ultrașii furioși! Jucătorii lui U, făcuți praf de fani! A intervenit Jandarmeria

Antena Sport Publicat: 10 mai 2022, 22:26 / Actualizat: 10 mai 2022, 23:32

Reclamă
U Cluj – FC Hermannstadt 1-2. Ely Fernandes, bruscat de ultrașii furioși! Jucătorii lui U, făcuți praf de fani! A intervenit Jandarmeria

U Cluj - FC Hermannstadt 1-2. Fanii lui U au răbufnit

U Cluj - FC Hermannstadt 1-2 / As.ro

U Cluj – FC Hermannstadt 1-2. Sibienii au câștigat meciul de pe Cluj Arena și sunt cu un pas în Liga 1. Fanii lui U au răbufnit la finalul partidei din Liga a 2-a și și-au apostrofat jucătorii pentru prestația modestă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 22.40: Andrei Cordoș, managerul general al lui U Cluj, a ieșit în fața fanilor nervoși pentru a calma spiritele. Mai mult, oficialul „Șepcilor roșii” l-a adus și pe atacantul de 31 de ani, Ely Fernandes. Fotbalistul n-a apucat să vorbească pentru că doi dintre ultrașii revoltați l-au împins, forțând gardul amplasat de Jandarmerie.

Fernandes a plecat în cele din urmă, apoi suporterii nervoși i-au spui lui Cordoș să-i scoată pe jucători de la vestiare.

„L-am adus pe jucător și ați vrut să-l loviți”, a răspuns Andrei Cordoș.

U Cluj - FC Hermannstadt 1-2

Reclamă
Reclamă 4

FC Hermannstadt s-a impus în duelul cu U Cluj, iar rezultatul va cântări enorm în lupta pentru promovarea în Liga 1. În urma victoriei din această seară, formația sibiană s-a distanțat la 3 puncte de „Șepcile roșii” și se află foarte aproape de promovarea directă.

U Cluj – FC Hermannstadt 1-2. Haos la Cluj! Ultrașii „Șepcilor roșii” au răbufnit la finalul meciului

Mii de fani ai lui U Cluj au luat cu asalt arena din Ardeal, fiind pregătiți să sărbătorească revenirea în prima ligă. Cu o victorie, trupa lui Erik Lincar ar fi obținut matematic promovarea, însă planurile „Șepcilor roșii” au fost date complet peste cap.

FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 14, prin Daniel Paraschiv. Sibienii și-au dublat avantajul la jumătatea reprizei a doua, după golul lui Baba Alhassan. Gazdele au redus din diferență în minutul 71, când Florin Ilie a trimis în plasă, și au început să viseze la o revenire spectaculoasă. N-a fost însă cazul, pentru că FC Hermannstadt a rezistat și a obținut o victorie extrem de prețioasă.

Reclamă

Fanii lui U n-au suportat înfrângerea și au „explodat” la finalul meciului. Mai mulți suporteri clujeni și-au luat la rost jucătorii pentru evoluția care poate duce la ratarea promovări directe.

Suporterii lui U Cluj le-au cerut socoteală jucătorilor! Un fan a fost pus la pământ de Jandarmerie, altul s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune

A fost nevoie de intervenția Jandarmeriei pentru a-i potoli pe spectatorii revoltați. Unul dintre fanii respectivi s-a dus furios către autocarul echipei, iar forțele de ordine s-au opus și l-au pus la pământ.

De asemenea, în semn de protest pentru eșecul suferit, alt suporter al lui U s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din preajma stadionului, fără ca intențiile sale să fie clare.

U Cluj - FC Hermannstadt 1-2

Nici jucătorii lui FC Hermannstadt și arbitrul Sebastian Colțescu n-au scăpat de furia fanilor clujeni. Aceștia i-au înjurat și i-au scuipat pe sibieni în timp ce se îndreptau către vestiare, pe tunelul stadionului.

Mulți fani ai lui U s-au adunat la locul pe unde jucătorii lor ies din arenă, așteptând să le ceară socoteală.

„Rușine, rușine să vă fie!”, „Plecați cu toții!”, „Mercenarii!”, au fost mesajele fanilor lui U Cluj pentru jucători, acuzându-i că ar fi vândut meciul.

U Cluj - FC Hermannstadt 1-2

U Cluj, foarte aproape să rateze promovarea directă

U Cluj are nevoie de o minune ca să mai reușească promovarea directă. Echipa lui Erik Lincar trebuie să învingă în ultima etapă, în deplasare, Concordia Chiajna, iar FC Hermannstadt să piardă cu CSA Steaua, pe teren propriu.

Petrolul Ploiești este lider în play-off-ul din Liga a 2-a, cu 62 de puncte, și este deja promovată.

Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:13

Andrei Rațiu, discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024: „Luptăm cu orice și oricine”

21:08

Gică Hagi, prima reacţie după calificarea României în optimi la EURO 2024. Mesaj pentru toţi românii: „Să continuăm să credem!”

20:59

Notele primite de jucătorii echipei naționale, după Slovacia – România 1-1. Care a fost cel mai bun „tricolor”

20:54

Cele două adversare pe care le poate întâlni România în optimi la EURO 2024, după ce a câştigat grupa E

20:54

Câţi bani primeşte FRF, după calificarea României în „optimi” la EURO 2024. Tricolorii aduc în conturi o sumă uriaşă

20:53

Ucraina – Belgia 0-0! Selecționata lui Rebrov, eliminată de la EURO 2024! Belgienii au terminat grupa pe locul al 2-lea

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și