Închide meniul

U Cluj – Petrolul 3-1. Ardelenii au urcat pe locul secund în Liga 2 şi pun presiune pe „lupii galbeni”. Au fost incidente la Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2022, 21:26

U Cluj – Petrolul 3-1. Ardelenii au urcat pe locul secund în Liga 2 şi pun presiune pe „lupii galbeni. Au fost incidente la Cluj

FCSB, sfătuită să joace, meciul cu CFR, pe stadionul celor de la U Cluj

14.000 de fani la U Cluj - Petrolul / Facebook U Cluj

U Cluj a câştigat derby-ul cu Petrolul, scor 3-1, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2. Ardelenii şi-au dominat rivalii şi au ucat în clasament pe locul 2, cel care asigură promovarea directă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şepcile roşii”, care au învins-o în această lună şi pe CSA Steaua, au avut un start de meci furibund şi au condus la scor de neprezentare încă din prima jumătate de oră. Dragoş Tescan (6, 26) şi Florin Ilie (18) au marcat golurile echipei lui Erik Lincar. Golul de onoare al „lupilor galbeni” a fost reuşit de Ibrahim Diarra, din penalty, în minutul 64.

U Cluj – Petrolul 3-1. Ardelenii, pe loc care asigură promovarea directă

Cum au arătat echipele de start la derby-ul din Liga 2:

U Cluj: A.Gorcea – R.Romeo, F.Ilie, D.Ispas, P.Pîrvulescu – C.Balgiu, R.Pires, D.Tescan – E.Fernandes, A.Hofman, A.Boiciuc

Petrolul: R.Avram – G.Pashov, F.Huja, B.Meijers, M.Velisar – E.Cebotaru, M.Chindriș, C.Tucaliuc – S.Pârvulescu, M.Constantinescu, S.Diarra

Reclamă

Cu acest succes, clujenii au urcat în clasament pe locul 2, cel care asigură promovare directă în Liga 1, iar FC Hermannstadt a coborât pe locul 3.

Incidente la U Cluj – Petrolul 3-1

Fanii Petrolului au venit în număr mare la meci şi s-a lăsat cu scandal. Oficialii Jandarmeriei au venit cu precizări după ce a fost nevoie de o intervenţie în forţă în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Pe timpul desfășurării partidei de fotbal, în pauza dintre reprize, membri ai galeriei oaspete și gazde au încercat să pătrundă pe suprafața de joc prin distrugerea unor porțiuni din gardul care separă peluza oaspete, respectiv prin escaladarea gardului care desparte tribuna 2 de suprafață de joc.

În acest context, un suporter gazdă a pătruns pe suprafața de joc, cu intenția de a provoca galeria oaspete. Acesta a fost imobilizat de către stewarzii în vederea aplicării măsurilor legale. Întrucât stewarzii nu puteau face faţă acestei situații tensionate, Jandarmeria a constituit un cordon de ordine pentru a împiedica pătrunderea celorlalți suporteri pe suprafaţa de joc şi conflictul direct între galerii, folosindu-se în acest sens substanțe iritant lacrimogene.

Precizăm că până în acest moment nu avem informaţii despre vătămarea corporală a vreunui suporter şi vă confirmăm că în rândul forţelor de ordine nu au fost jandarmi răniţi. De asemenea, sunt în derulare activităţi de identificare a tuturor celor implicaţi în aceste incidente, urmând a se dispune măsurile legale împotriva acestora„, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

14.100 de oameni au fost prezenţi pe Cluj Arena, la derby-ul din Liga 2.

Cum arată clasamentul în Liga 2

În aceeaşi etapă, Unirea Slobozia şi Hermannstadt au remizat, joi, scor 0-0, iar CSA Steaua a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-0, echipa Concordia Chiajna.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. Petrolul – 57 de puncte, 2. Universitatea Cluj – 54, 3. Hermannstadt – 53, 4. CSA Steaua – 45, 5. Concordia Chiajna – 40, 6. Unirea Slobozia – 36.

Etapa a şaptea va începe joi, cu meciul Concordia Chiajna – Hermannstadt, de la ora 20.00. Sâmbătă, de la ora 15.00, este programat jocul Universitatea Cluj – Unirea Slobozia, iar duminică, de la 14.30, partida Petrolul – CSA Steaua.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și