Închide meniul

Ultima reacţie a LPF în privinţa viitorului Ligii 1: "Miza e să începem sezonul următor tot cu 14 echipe"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2020, 6:31

Ultima reacţie a LPF în privinţa viitorului Ligii 1: "Miza e să începem sezonul următor tot cu 14 echipe"

profimediaimages.ro

Meciurile din Liga 1 sunt momentan suspendate

"Obiectivul nostru este terminarea campionatului. În plus, ținem legătura în mod constant cu toate cluburile, pentru a cunoște în detaliu situația economică și problemele cu care se confruntă fiecare echipă. Să fim serioși, miza e să începem sezonul următor tot cu 14 echipe, un format ideal pentru vremurile actuale", a declarat Justin Ştefan pentru Gazeta Sporturilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Ştefan: "Nu luăm în calcul varianta cu 16 sau 18 echipe"

Unii conducători din Liga 1 ar vrea ca restul meciurilor din acest sezon să nu se mai joace. Au propus chiar şi schimbarea sistemului competiţional şi trecerea la un campionat cu 16 sau chiar 18 echipe. Justin Ştefan le-a explicat care este pericolul unei astfel de variante. 

"Dacă nu se dispută meciurile din sezonul actual, există riscul ca în sezonul următor cluburile să încaseze mai puțini bani din drepturile de televizare. Riscul ăsta exista pentru toate ligile, fie că vorbim de Spania, Germania, Anglia sau România. Așa încât să vorbim despre 16 sau 18 echipe în contextul unei situații economice proaste care se întrevede după pandemie este un scenariu pe care nu îl putem lua în calcul la acest moment", a spus secretarul general al LPF.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și