Închide meniul

Ultimul preț pentru Deian Sorescu! „Sub suma asta nu discutăm!” Anunțul de ultimă oră făcut de conducerea lui Dinamo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 11:43

Ultimul preț pentru Deian Sorescu! „Sub suma asta nu discutăm! Anunțul de ultimă oră făcut de conducerea lui Dinamo

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

Iuliu Mureșan, administratorul special din Ștefan cel Mare, a spus, cu vârf și îndesat, că Deian Sorescu nu va pleca de la Dinamo pentru o sumă mai mică de un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși jucătorul și-a exprimiat public nemulțumirea față de club, Mureșan anunță că cele două părți s-au împăcat.

Dinamo i-a stabilit ultimul preț lui Deian Sorescu

„Nu cred că mai este tensiune, am reluat lucrurile cu Sorescu. Trebuie să discutăm cu fotbaliștii ca să înțeleagă situația. Am încercat să îi explic foarte clar lucrurile.

Sorescu are ceva oferte, dar să vedem. Le analizăm și dacă o să fie momentul potrivit o să ne despărțim, dar mie îmi e greu să ne despărțim de un jucător ca Sorescu. E un jucător important atunci când e liniștit și concentrat. Mai e și golgheter. Nu discutăm sub un milion”, a declarat Iuliu Mureșan, la Pro X.

Deian Sorescu a fost integralist în ultimul meci al lui Dinamo în Liga 1. „Câinii” au fost învinși la limită de Chindia Târgoviște, scor 1-0.

Reclamă

Pe plan personal, mijlocașul în vârstă de 23 de ani are un început excelent de sezon. Sorescu a marcat de 5 ori în primele 4 etape și este golgheterul campionatului.

Deian Sorescu, furios pe șefii lui Dinamo: “Poate sunt doar o marfă”

Deian Sorescu a răbufnit după Chindia – Dinamo 1-0. Vedeta “câinilor” a spus că nu a avut nicio discuție cu conducerea clubului. Sorescu se numără printre jucătorii care nu și-au primit banii de la club.

“Eu nu am discutat cu nimeni. Nu ştiu ce aţi auzit dumneavoastră. Am văzut prin presă, dar nu e adevărat că am vorbit. Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă şi atât, n-am ce să spun. Cum mă simt? Cred că se vede pe teren, pentru că la orice clinci, la orice chestie sunt nervos.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi cer scuze tuturor colegilor de la celelalte echipe pentru că am reacţia asta, dar la cât a îndurat echipa în ultima perioada e ceva normal. Ce îmi trebuie? Linişte! Linişte şi siguranţă.

Şi au fost foarte multe probleme, dar mai bine îi întrebaţi pe cei din conducere, că ei ştiu mai bine. Fanii nu ştiu adevărul”, a declarat Deian Sorescu, la Telekom Sport.

Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Șumudică ar fi oferit 600.000 de euro pentru Deian Sorescu, dar Dinamo ar fi refuzat. Cotat la 1,4 milioane de euro, Deian Sorescu joacă pentru Dinamo din 2018, când a venit gratis de la ASU Poli Timișoara.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și