Închide meniul

Ultrașii CSA Steaua, în război cu toată lumea! Gigi Becali și conducerea ”militarilor”, avertizați: ”În Ghencea niciunul nu mai călcați!”

Publicat: 8 noiembrie 2021, 20:56

Ultrașii CSA Steaua, în război cu toată lumea! Gigi Becali și conducerea ”militarilor”, avertizați: ”În Ghencea niciunul nu mai călcați!”

Panică la sediul FRF! Ultrașii CSA Steaua vor să protesteze la Federație

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

  • Ultrașii CSA Steaua, în conflict cu toată lumea
  • I-au declarat război lui Gigi Becali, dar și conducerii ”militarilor”

Ultrașii CSA Steaua, în război cu toată lumea

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut mai multe cereri pentru a juca pe Ghencea, însă nu a primit încă niciun răspuns clar, fiind nevoit să joace meciurile de pe teren propriu la Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii CSA Steaua sunt categorici când vine vorba de posibilitatea ca FCSB să evolueze pe stadionul de cinci stele. Aceștia au declarat război dacă gruparea patronată de latifundiarul din Pipera va juca pe Ghencea.

”În Ghencea doar noi… Ori război!”, au transmis ultrașii.

Reclamă

De asemenea, suporterii i-au anunțat pe conducătorii de la CSA Steaua că niciunul nu va mai călca în Ghencea dacă FCSB va evolua pe arena de 100 de milioane de euro.

”Dacă la presiunile oilor cedați/ În Ghencea niciunul nu mai călcați!”, a fost un alt mesaj categoric transmis de ultrași, potrivit AS47.

Reclamă
Citește și:

Motivul pentru care echipa lui Gigi Becali nu ar fi primită pe Ghencea

Războiul dintre echipa lui Gigi Becali şi cei de la Armată e departe de a se încheia. Cei de la FCSB vor să joace în Ghencea, dar sunt refuzaţi sistematic. Acum, avocatul care o reprezintă pe FCSB în instanţă vine cu noi acuzaţii la adresa Armatei şi a celor de la CSA Steaua.

Avocatul Virgil Boglea spune că ştie adevăratul motiv pentru care celor de la FCSB nu le este permis accesul pe noul stadion Ghencea.

”Haideți să vă spun de ce nu suntem lăsați în Ghencea. Le este frică să ne lase pe noi să jucăm acolo. Pentru că vom avea mai mulți suporteri”, a transmis Boglea pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:30 Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională 16:29 VIDEOLeeds – Blackburn 0-1 a fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru gazde, care sperau la primul loc! West Brom – Sunderland (17:00) 16:28 LIVE VIDEOSampdoria – Sudtirol, acum în AntenaPLAY! Parma – Spezia (17:15). Man şi Mihăilă sunt titulari! 15:37 L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham 15:26 Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie” 14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” 13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso 13:18 Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga
Liga 1 • 11:54
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare
CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Liga 1 • 11:21
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia