Închide meniul

Ultrașii de la FCSB au intervenit în scandalul dintre Gigi Becali și Claudiu Keșeru: „Greșești ‘stăpâne’. Ai ajuns cu japca în familia noastră și te urâm din tot sufletul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2022, 17:47

Ultrașii de la FCSB au intervenit în scandalul dintre Gigi Becali și Claudiu Keșeru: „Greșești stăpâne. Ai ajuns cu japca în familia noastră și te urâm din tot sufletul!

FC Argeș - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Reacția fanilor vine la două zile după ce Keșeru nu a stat nici măcar pe bancă în remiza cu CS Mioveni, scor 1-1. La finalul partidei, Becali a explicat că el a dat ordin ca Toni Petrea să nu se mai bazeze pe veteranul roș-albaștrilor. Căpitanul vicecamppioanei, Florin Tănase, a recunoscut atunci că i-a simțit lipsa lui Keșeru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii din Peluza Nord, mesaj dur pentru Gigi Becali

Gresesti „stapane”, tu nu faci parte din familia noastra, noi nu suntem familia ta! Cei din imaginile de mai jos sunt familia noastra, ei si alte mii de jucatori, sau antrenori / conducatori care au facut istorie! Pentru ei continuam sa venim la stadion, pentru ei suntem alaturi de echipa si vom fi pana murim!

Tu? Ai ajuns cu japca in familia noastra si, din pacate, trebuie sa te toleram, dar nu iti face idei gresite, te uram din tot sufletul pentru raul pe care il faci clubului nostru! Nu suntem copii ascultatori si nu te vrem in familia noastra!„, este mesajul postat pe contul de Facebook al celor de la Peluza Nord.

Finanţatorul vicecampioanei a recunoscut că atacantul de 35 de ani a fost exclus de el din lot. A intervenit peste Toni Petrea şi a cerut, în mod expres, ca Keşeru să nu facă deplasarea la Mioveni.

Reclamă

Păi dacă asta e opinia lui Tănase. Cum a fost, opinia lui sau a mea? Dacă el era patron, Keşeru era în lot. Vă spun eu acum… eu fac lotul şi Keşeru nu e în lot. Care e problema? Aşa am luat hotărârea! Am luat o hotărâre greşită.

Nu ştiu de acum dacă Keşeru va prinde lotul în etapa viitoare. Keşeru termină contractul în vară şi gata. Ce mai vreţi cu Keşeru? Keşeru nu prea mai face parte din lot. Eu vreau să fac bani la fotbal. Dacă era Keşeru în lot, nu însemna că şi juca„, a declarat atunci Gigi Becali.

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care a fost scos din lotul FCSB-ului

Mihai Stoica l-a pus la punct pe Keșeru, după ce Gigi Becali a fost criticat că l-a scos din lot. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit motivele din spatele deciziei patronului.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul anului, Claudiu Keșeru a dezvăluit că va explica tot ce îl nemulțumește la FCSB când contractul său va expira. Declarația nu a fost pe placul lui Gigi Becali. MM a intervenit în conflict și a explicat de ce s-a enervat finanțatorul roș-albaștrilor.

Eu pot să spun doar că noi, care suntem zi de zi cu echipa, n-am sesizat absolut nimic în neregulă la Keșeru. S-a antrenat bine, profesionist 100%, n-am avut absolut niciun fel de problemă. Problema provocată de Keșeru a fost când a ieșit după meciul cu CFR, sau nu mai știu exact cu cine, și a spus că la sfârșitul contractului va vorbi el mai multe. A fost o mare greșeală. A avut după o discuție telefonică cu patronul echipei.

Mihai Stoica, mesaj pentru Claudiu Keșeru: „Nu poți să inventezi tu un conflict”

Eu știu de la Gigi ce s-a discutat. Greșeala a fost a lui. Să provoci de ce scandalul ăla? Să vorbești ce? Gigi i-a dat cel mai mare salariu din echipă, după Tănase. Ce poți să spui tu după ce se termină contractul? Că ce? Discuția aia nu era normală. Nu poți să ai conflict, să inventezi tu un conflict. Intră, joacă, ajută-ne. După, totuși, a jucat, dar chestiile astea nu fac bine nimănui.

Ăsta nu e profesionalism. Un jucător nu are voie să se simptă neîndreptățit dacă primește salariul. Nu poate să spună că el trebuie să joace, să intre. Nu există așa ceva în fotbalul civilizat. Ce ar trebui să spună Valentin Gheorghe, care e rezervă de meci? Intră cu Piteștiul, dă golul victoriei. Intră cu CFR, la 1-2, dă gol și pasă de gol. Intră la 0-2, la pauză, pe o poziție care nu e a lui, și dă două goluri cu Chindia. El ce să spună? Ar fi o harababură totală, un haos fantastic.

Claudiu Keșeru știa unde a venit? Da? Bun. De ce Ioniță, introdus la pauză și schimbat în minutul 82 n-a venit să spună că e umilit, că nu e posibil așa ceva? De ce Nistor nu spune că are 33 ani, a fost introdus la pauză și a fost schimbat în inutul 70? Chestiile astea nu se discută. Claudiu a greșit atunci. Nu trebuia să spună asta. El trebuia să-și vadă de treabă. Intra și juca. Au ieșit și alții din lot, nu doar el. Îți vine rândul să ieși din lot, ce e așa mare problemă? Cele mai bune cifre le are Ianis Stoica, care are 19 ani”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali, criticat de ultrașii de la FCSB
  • Fanii din Peluza Nord au reacționat după ce Claudiu Keșeru a fost scos din lot

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și