Închide meniul

Ultrașii lui Dinamo au găsit soluția pentru o nouă arenă: ”Am da foc și stadionului din Ștefan cel Mare dacă am ști că se construiește altul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2020, 16:50

Ultrașii lui Dinamo au găsit soluția pentru o nouă arenă: ”Am da foc și stadionului din Ștefan cel Mare dacă am ști că se construiește altul”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii lui Dinamo vor alt stadion

"Am da foc și stadionului din Ștefan cel Mare dacă am ști că se construiește altul. Trebuia să sărbătorim azi incendierea peluzei din Ghencea, dar am amânat pentru 16 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am salvat Dinamo când am plătit salariile pe luna decembrie, apoi am plătit licenta. Nicolae Stanciu, Tucudean sau Dragos Grigore sunt implicati in programul socios de la Dinamo”, a spus Robert Thomas, un lider al galeriei, la Digi Sport

Daniel Georgievski, amintiri de la derby-urile cu Dinamo

Daniel Georgievski a plecat de șase ani din România, dar își aduce încă aminte de meciurile tari cu Dinamo. 

"Nu am cum să uit derby-urile cu Dinamo. Am un semn pe mână de când cineva a aruncat cu un telefon în mine. Meciul a fost atunci oprit pentru 10-15 minute. Voiam să bat un corner, dar nu puteam din cauza suporterilor care tot aruncau cu diverse lucruri în noi.

Cineva a aruncat cu un telefon, care a explodat și m-a tăiat la mână, a curs sânge…am și acum o cicatrice. Așadar, îmi amintesc foarte bine acele derby-uri cu Dinamo", a dezvăluit Georgievski pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și