Închide meniul

Ultrașii lui FCSB au dat de pământ cu George Ogăraru. „Ai plecat la Ajax de la CSA? Aici ai mâncat pâinica!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 august 2021, 18:15

Ultrașii lui FCSB au dat de pământ cu George Ogăraru. „Ai plecat la Ajax de la CSA? Aici ai mâncat pâinica!

Scandal uriaș la o grupă de juniori de la CSA Steaua

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ogăraru a făcut ceva pentru…nu am nimic cu George, dar singura chestie care m-a deranjat a fost când a spus că el nu a jucat niciodată la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ogăraru, pus la zid de suporterii lui FCSB

Păi, de aici ai mâncat pâinica, de la noi ai plecat la Ajax, că n-ai plecat de la CSA. Ai plecat cumva de la CSA? Dacă-l întrebați, poate spune că a plecat de la CSA? A plecat de la Steaua!”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul galeriei lui FCSB, potrivit Pro Sport.

George Ogăraru a fost promovat în 1998 la echipa mare a Stelei, moment în care roș-albaștrii nu mai aparțineau de CSA, ci de Asociția condusă de Viorel Păunescu.

După mai multe împrumuturi, Ogăraru a cunoscut perioada de grație în perioada 2002-2006, când Steaua, așa se numea atunci, era patronată de Gigi Becali.

Ogăraru s-a transferat la Ajax de la echipa lui Gigi Becali, după care s-a întors sub formă de împrumut. A jucat pentru clubul lui Becali în cupele europene și a două titluri în Liga 1.

Reclamă

Cu toate că trecutul său este legat de clubul patronat de Gigi Becali, Ogăraru este acum în tabăra „militarilor”, unde se ocupă de Centrul de Copii și Juniori al clubului din Ghencea, după ce a fost manager general.

George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

Ogăraru consideră că nu are nicio obligație față de Gigi Becali și spune că s-a format de fapt la CSA.

Gigi Becali m-a găsit acolo. Nu am fost cumpărat sau luat din altă parte. Eram printre cei mai slab plătiți și s-a făcut profit cu mine.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu m-am format la Steaua Armatei, de la vârsta de 9 ani, din 1989. E o mare problemă atunci când confunzi lucrurile și crezi că, dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân și trebuie să-i dai viața. Eu am jucat pentru Steaua, am jucat cu Steaua pe piept”, a afirmat George Ogăraru, potrivit gsp.ro

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și