Închide meniul

Ultraşii se revoltă după ce Constantin Budescu a plecat de la FCSB. „Am informaţii că urmează Keşeru şi Vincius”. Mesaj dur pentru Gigi Becali: „O să vadă el. Adio, titlu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2022, 23:27

Ultraşii se revoltă după ce Constantin Budescu a plecat de la FCSB. „Am informaţii că urmează Keşeru şi Vincius. Mesaj dur pentru Gigi Becali: „O să vadă el. Adio, titlu!

Gigi Becali, criticat de Gheorghe Mustață

Hepta

Ultraşii s-au revoltat şi anunţă că vor lua măsuri. Aceştia şi-au pierdut orice speranţă că FCSB va câştiga titlul, după o pauză de şapte ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, în „război” cu fanii lui FCSB. Mesajul lui Gheorghe Mustaţă

Nu mă mai miră nimic! Am spus deja că se va întâmpla asta cu Budescu. O să vadă în scurt timp reacția peluzei! Noi eram deja în protest față de el, dar acum lucrurile se înrăutățesc. Îmi este teamă, pentru că am informații în acest sens, că va urma să îi dea afară pe Claudiu Keșeru și pe Paulo Vinicius.

De Keșeru a mai zis și el că e nemulțumit, iar Vinicius nu a mai jucat în ultimele meciuri, l-a scos din lot special, noi ne-am dat seama! Echipa va fi la pământ! Adio, titlu! Și-a bătut iar joc de tot! Pe el îl interesează doar banii!

O să vorbesc zilele acestea și cu ceilalți lideri din galerie și vom stabili ce strategie vom urma. Cu siguranță va exista și un comunicat în acest sens. O să vadă Gigi Becali reacția pe care o au fanii la meciul cu CFR Cluj!”, a declarat Gheorghe Mustață pentru prosport.ro.

Claudiu Keşeru a înscris 4 goluri în această ediţie de campionat, dar patronul lui FCSB l-a criticat public în ultima perioadă. Paulo Vinicius a fost jucător de bază. Chiar dacă are 37 de ani, brazilianul a avut evoluţii extrem de constante şi a şi marcat de două ori.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali, prima reacție după ce Constantin Budescu s-a despărțit de FCSB

Patronul roș-albaștrilor i-a oferit mijlocașului 150.000 de euro pentru a se despărți de echipa sa. La semnarea contractului cu gruparea din Capitală, ”Budi” a primit 200.000 de euro.

Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

La FCSB, ”Budi” avea un salariu de 240.000 euro pe an (20.000 de euro pe lună), acesta fiind al treilea cel mai mare din lotul roș-albaștrilor, după Florin Tănase și Claudiu Keșeru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fanii de la FCSB, nemulţumiţi după plecarea lui Constantin Budescu
  • Claudiu Keşeru şi Paulo Vinicius, pe „lista neagră” a lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
Vezi toate știrile
Citește și