Închide meniul

Uluitor! Andrei Vlad, comparat cu Gianluigi Donnarumma: „Vai de capul meu! Crezi că e diferență mare între ei?”

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2022, 23:39 / Actualizat: 20 martie 2024, 18:29

Reclamă
Uluitor! Andrei Vlad, comparat cu Gianluigi Donnarumma: „Vai de capul meu! Crezi că e diferență mare între ei?

Andrei Vlad a fost scos din lotul FCSB de Gigi Becali

Andrei Vlad, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Andrei Vlad (22 ani) a fost comparat cu Gianluigi Donnarumma de Dumitru Dragomir. Portarul căzut în dizgraţia lui Gigi Becali l-a impresionat pe fostul şef al LPF, care crede că tânărul portar ar fi avut o cotă mult mai mare dacă era italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad a greşit grav în partida pierdută de FCSB cu FC Argeş, scor 0-1. Greşeala i-a fost fatală lui Vlad, care a fost scos din echipă de Gigi Becali. Totuşi, Dumitru Dragomir nu crede că acesta trebuia pedepsit. Fostul preşedinte al LPF a amintit de greşeala care a costat-o pe PSG calificarea în sferturile de finală UEFA Champions League.

Andrei Vlad, comparat cu Gianluigi Donnarumma

„Stăm foarte bine la portari, sunt de mare valoare. Și ăștia de la Steaua (n.r. FCSB) amândoi… tu crezi că e diferență mare între Vlad și Donnarumma? Vai de capul meu! A scos PSG din Champions League. Lăsați-mă în pace! Eu cred în Vlad! Dacă se năștea în Italia, era jucător de zeci de milioane. E un pic sub Donnarumma, dar ce impresar are ăla…”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Andrei Vlad a semnat cu firma fraţilor Becali

Andrei Vlad a greşit grav în partida pierdută de FCSB cu FC Argeş, scor 0-1. Greşeala i-a fost fatală lui Vlad, care a fost scos din echipă de Gigi Becali.

Vărul patronului de la FCSB, Giovanni Becali, are încredere că Vlad poate fi unul dintre portarii importanţi ai României, chiar dacă acesta trece printr-o perioadă mai puţin fericită. Astfel, Giovanni Becali a dezvăluit că Vlad a semnat cu firma sa de impresariat.

Reclamă
Reclamă

„Da, Andrei Vlad a semnat cu firma noastră. Credeți că eu dorm? Este un portar în care noi avem mare încredere și care va trece cât de curând și peste această perioadă mai dificilă”, a spus Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-1. Tachtsidis a egalat! Duel „tare” între Dan Petrescu şi Mircea Rednic

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și