Închide meniul

Uluitor! Neluţu Varga ar fi trimis bodyguarzii să bată jucătorii de la CFR. Oficialul care a intervenit a ajuns la IML şi are nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale. A depus plângere la Poliţie

Antena Sport Publicat: 27 august 2021, 12:58

Uluitor! Neluţu Varga ar fi trimis bodyguarzii să bată jucătorii de la CFR. Oficialul care a intervenit a ajuns la IML şi are nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale. A depus plângere la Poliţie

Uluitor! Neluţu Varga ar fi trimis bodyguarzii să bată jucătorii

Antena Sport

  • Ioan Ivaşcu a depus plângere la Poliţie
  • Scandal monstru la CFR Cluj

Juristul clubului a ajuns şi la Institutul Medico-Legal, unde a scos un certificat, prin care susţine că va avea nevoie de îngrijiri medicale de la 7 la 10 zile. El a fost lovit de unul dintre kinoterapeuţii clubului, dar şi de bodyguarzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga ar fi trimis bodyguarzii pentru a bate jucătorii, iar intervenţia lui Ivaşcu a făcut ca acesta să iasă cel mai şifonat. Poliţia a făcut publică plângerea oficialului din Gruia.

Bătaie la CFR Cluj. Ioan Ivaşcu a depus o plângere la Poliţie

„În cursul zilei de astăzi, 27 august a.c., la sediul Poliție municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat o persoană, care a sesizat că ar fi fost agresată fizic și amenințată, cu o seară în urmă, într-un complex sportiv din municipiu.

Reclamă

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare, polițiștii continuând activitățile, pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

După meciul de la Cluj, au fost țipete monstruoase și s-au împărțit pumni. Camora a strigat disperat să se oprească conflictul. În imagini apare și Marian Copilu, în centrul scandalului provocat de juristul Ioan Ivaşcu şi kinoterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea. Totul ar fi început însă de la oamenii de pază ai lui Neluţu Varga.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”