Închide meniul

Un antrenor din Liga 1 se teme de coronavirus. ”Am avut o noapte agitată. Suflăm și în iaurt!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 18:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Un antrenor din Liga 1 se teme de coronavirus. ”Am avut o noapte agitată. Suflăm și în iaurt!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Un antrenor din Liga 1 se teme de coronavirus. ”Am avut o noapte agitată. Suflăm și în iaurt!”

Chindia Târgoviște a câștigat cu 1-0 meciul amical cu Craiova, dar Moldovan tratează serios pandemia de Covid-19. După cazurile de la Dinamo și Botoșani, tehnicianul rămâne precaut în perioada următoare, chiar dacă testul său a ieșit negativ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan: ”Am avut o noapte agitată”

”A fost un antrenament reușit. Ne-am deblocat și am reușit să facem un meci amical bun. Este o anumită stare de oboseală, dar cred că ne-a făcut bine acest test. Îmi pare rău de această situație. E complicat.

Eu sper să nu mai fie cazuri și să nu fie cazuri la jucători. Am avut o noapte agitată. Am primit rezultatele celui de-al patrulea test, au fost toate negative. Suflăm și în iaurt, încercăm să fim riguroși și să respectăm totul. Sper să putem termina acest sezon”, a declarat Moldovan la Digi Sport.

Următorul meci pentru Chindia Târgoviște va fi în runda a 4-a din play-out, miercuri seară de la ora 20:00 contra celor de la FC Viitorul.

Cristiano Bergodi nu e îngrijorat după înfrângerea cu Chindia

”Nu sunt îngrijorat. E un lucru firesc. Am aflat la nici 24 de ore de la meciul cu Botoșani că nu puteam juca, pentru că era acea problemă a medicului de la Botoșani. Eram pregătiți să jucăm un meci de campionat. Echipa a căzut mental.

Reclamă

Am făcut greșeli din punct de vedere tehnic. În prima repriză s-au făcut multe greșeli, nu am jucat bine. Nu foloseam același prim 11 ca în partida ce trebuia să se joace cu Botoșani. Pe Mihăilă l-am menajat după ultimele antrenamente. El este bine”, a spus Bergodi, pentru sursa menționată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și