Închide meniul

Un club din Liga 1 ar vrea să joace în Turcia. Anunțul patronului: ”Nu e o variantă atât de păguboasă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 8:02

Un club din Liga 1 ar vrea să joace în Turcia. Anunțul patronului: ”Nu e o variantă atât de păguboasă”

Mediafax Foto / Marian Ilie via hepta

Un club din Liga 1 ar vrea să joace în Turcia. Anunțul patronului: ”Nu e o variantă atât de păguboasă”

LPF susține această idee a deplasării în Turcia și e pregătită să îi dea fiecărui club câte 200.000 de euro, bani ce se vor deconta mai apoi din drepturile TV aferente sezonului 2020-2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În total, Liga ar pune la bătaie aproximativ 3 milioane de euro, bani pe care îi va recupera ulterior de la televiziuni.

Valeriu Iftime: ”Nu e o variantă atât de păguboasă”

”Nu ştiu dacă mergem în Antalya. Poate fi o soluţie doar dacă le-am epuizat pe cele trei pe care le-am avut pentru România. Luând în seamă condiţiile de acolo, nu este o variantă atât de păguboasă.

Am fost acolo în cantonament de câteva ori, sunt condiţii foarte bune. Terenurile de pregătire excepţionale. Bucureştiul şi Antalya sunt la câteva ore de avion. Povestea este cum facem meciurile, unde îi cazăm..”, a declarat Iftime, pentru Realitatea Sportivă

Varianta ”Liga 1 în Antalya” ar putea pica

Mutarea finalului de sezon în Antalya, dar există, în acest moment, două probleme care ar putea opri inițiativa șefilor fotbalului românesc.

Reclamă

Se pare că, în aceeași perioadă, liga din Turcia s-ar putea disputa tot în Antalya. Această variantă este discutată chiar acum de către federația turcă. Astfel, rămâne de văzut dacă varianta este realizabilă.

O altă problemă este cea a jucătorilor extracomunitari și deplasarea lor în Antalya. Este nevoie de o anumită perioadă de timp pentru obținerea actelor necesare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • LPF vrea să mute Liga 1 în Turcia
  • Un club din prima ligă este de acord cu acest lucru
  • Varianta ”Liga 1 în Antalya” ar putea pica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și