Închide meniul

Un club uriaş din Olanda insistă pentru Dennis Man. Românul este dorit şi în Italia, de Atalanta şi Sampdoria

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 8:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Reclamă
Un club uriaş din Olanda insistă pentru Dennis Man. Românul este dorit şi în Italia, de Atalanta şi Sampdoria

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man e dorit de Feyenoord

"Perla" lui Gigi Becali i-a impresionat pe olandezi, iar acum vor să facă o ofertă concretă, scriu cei de la soccernews.nl. Singura piedică în calea transferului la echipa antrenată de Dick Advocaat ar fi preţul lui Man, de 18 milioane de euro. Becali a refuzat o primă ofertă a olandezilor de 7 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebarea care se pune acum este dacă Feyenoord dorește să stabilească un nou record de plată pentru club în cazul fotbalistului român. Între timp, cu Sampdoria și Atalanta Bergamo care-l doresc pe jucător, există o concurență serioasă din partea Seriei A. Trebuie ca FCSB să aplice un preț mai scăzut dacă vrea să îl vândă pe Man”, scrie www.soccernews.nl, conform Prosport. Până acum, Feyenoord n-a plătit niciodată mai mult de 7 milioane de euro pe un jucător pe care l-a transferat.

Dennis Man, dorit şi în Italia

Tuttomercatoweb anunţă că Sampdoria şi Atalanta sunt cele două echipe care luptă pentru semnătura lui Dennis Man. 

"Deja în ultimii doi ani acesta a atras atenţia cluburilor mari din Europa. Sampdoria şi Atalanta sunt determinate să ia în serios transferul. Cerinţele celor de la FCSB sunt ridicate, în jurul a 18 milioane de euro", au notat italienii.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50 13 iun.

Germania – Scoţia LIVE TEXT (22:00)! Se dă startul la EURO 2024. Echipele probabile la meciul de debut al turneului final

23:45 13 iun.

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

23:33 13 iun.

Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Al-Nassr vrea să îl facă coleg cu Cristiano Rolando

23:30 13 iun.

VideoReportaj special cu românii din Wurzburg. E sărbătoare în oraşul care a devenit „casa” tricolorilor pe durata EURO 2024!

22:58 13 iun.

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

22:52 13 iun.

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și