Închide meniul

Un fost atacant de la FCSB l-a luat peste picior pe Gigi Becali după schimbările făcute la pauză cu Clinceni: “Ai 45 de minute să marchezi un hat-trick"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2021, 13:57 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Un fost atacant de la FCSB l-a luat peste picior pe Gigi Becali după schimbările făcute la pauză cu Clinceni: “Ai 45 de minute să marchezi un hat-trick"

Hepta

Gigi Becali a făcut trei schimbări la pauză cu Clinceni

Sergiu Buș a rezistat doar 11 meciuri la FCSB și fost schimbat la pauză în șase dintre acestea. Ajuns acum în Coreea de Sud pe un salariu fabulos, Buș a făcut haz de necaz de perioada petrecută la echipa lui Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Buș: “Ai 45 de minute să marchezi un hat-trick" 

„Acel moment în care realizezi că ai 45 de minute să marchezi un hat-trick. A fost momentul în care și-a dat seama că a încurcat-o”, a scris Buș pe Instagram, cu referire la momentele în care era schimbat la pauză de patronul Gigi Becali.  

În medie, Sergiu Buș a rezistat doar 51 de minute pe teren într-un meci la FCSB. El a reușit să înscrie două goluri pentru roși-albaștrii. 

Gigi Becali i-a introdus la pauză cu Clinceni pe Ante Vukusic, Iulian Cristea și Perianu în locul lui Florinel Coman, Denis Haruț și Gabriel Simion. Planurile patronului lui FCSB s-au dovedit ineficiente. Oaspeții s-au impus cu 1-0 pe Arena Națională.  

Reclamă

Ilie Dumitrescu: “Nu am înțeles schimbările” 

Și Ilie Dumitescu a evidențiat inutilitatea schimbărilor efectuate de Gigi Becali. “Mister” spune că tratamentul primit de Florinel Coman a fost unul nepotrivit.  

”N-am înțeles cele trei schimbări de la pauză. Cei trei intrați nu au adus nimic. Nu am înțeles de ce Vukusic în locul lui Coman. 

Poate a fost un mesaj pentru el, dar nu-l dai așa, să te joci cu rezultatul. Poți să dai mesajul altfel, să vorbești cu el în privat, dacă nu îți convine ceva în exprimarea lui. 

Reclamă 4 / 0/3

Haruț cu Cristea niciun plus, Simion cu Perianu la fel. Repet, nu am înțeles schimbările. Toni Petrea, sau mă rog, dacă le-a făcut Gigi, nu a fost inspirat”, a răbufnit Dumitrescu. 

În urma acestui eșec, FCSB ar putea să fie detronată de pe prima poziție în Liga 1. CFR Cluj se poate instala în fotoliul de lider dacă se va impune luni pe terenul lui FC Botoșani. Pentru FCSB va urma derby-ul din Cupa României cu Dinamo

Recomandări
  • Gigi Becali a făcut trei schimbări la pauză cu Clinceni
  • Ironia fostului atacant al roș-albaștrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și