Închide meniul

Un fost atacant de la FCSB a semnat cu o echipă din Liga 3! A fost golgheter al României

Cosmin Olteanu Publicat: 17 ianuarie 2023, 17:59

Reclamă
Un fost atacant de la FCSB a semnat cu o echipă din Liga 3! A fost golgheter al României

Un fost atacant de la FCSB și-a găsit angajament în Liga 3

Ioan Hora, în timpul unui meci pentru FCSB/hepta

Ioan Hora, fost atacant la FCSB, și-a găsit angajament în Liga 3! Atacantul în vârstă de 34 de ani a semnat cu Lotus Băile Felix. Hora este fost golgheter al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Hora (34 de ani) a evoluat timp de un an pentru FCSB, în perioada 2019 – 2020.

Un fost atacant de la FCSB și-a găsit angajament în Liga 3

Lotus Băile Felix, echipă aflată în Liga 3, a anunțat, printr-un comunicat oficial, transferul lui Ioan Hora, jucător rămas liber de contract după despărțirea de FC Hermannstadt.

„Primul transfer reușit de Lotus. Fostul internațional Ioan Adrian Hora a semnat un contract pe un an și jumătate cu Lotus Băile Felix, iar de marți se antrenează cu echipa pregătită de Gheorghe Ghiț. Hora este orădean și a evoluat ultima dată în Liga 1 la FC Hermannstadt. Fost campion al României cu CFR, are în CV Cupa României și Cupa Turciei.

Ioan Hora a fost golgheterul României în sezonul 2015/2016.

Reclamă

Îi urăm bun venit la Lotus și la cât mai multe succese”, se arată în comunicatul emis de Lotus Băile Felix.

Alexa Krenek, președintele de la Lotus Băile Felix: „Am reușit un transfer important!”

Alexa Krenek, președintele celor de la Lotus Băile Felix, s-a declarat fericit pentru transferul lui Ioan Hora și este sigur că experimentatul atacant o va ajuta pe echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

„Am reușit un transfer important. Fostul internațional Ioan Hora a semnat pe un an și jumătate cu Lotus Băile Felix. El vine de la Liga 1 și a încheiat conturile în decembrie cu FC Hermannstadt. Ne-am înțeles în 5 minute.

A fost și dorința lui să vină aproape de casă. Sunt convins că va aduce plusul necesar în ofensivă și va fi un model pentru tinerii noștri jucători”, a declarat Krenek, conform Bihon.

Ioan Hora a fost golgheterul României în sezonul 2015/2016, pe când evolua pentru Padurii Târgu Jiu, reușind să marcheze 19 goluri.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, Ioan Hora are o cotă de 100.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și