Închide meniul

Un fost căpitan al CFR-ului continuă conflictul cu Dusan Uhrin. "Nu puteam nici să bem, nici să fumăm!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2020, 10:28

Un fost căpitan al CFR-ului continuă conflictul cu Dusan Uhrin. "Nu puteam nici să bem, nici să fumăm!"

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Hepta

Din postura de căpitan, Cadu a avut mereu un cuvânt greu de spus la campioana României. Au existat mereu zvonuri că din cauza lui se schimbau foarte des antrenorii la echipa feroviară. Dusan Uhrin a intrat repede în conflict cu jucătorul lusitan și a fost schimbat după numai șase meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Cadu, dezvăluiri despre Dusan Uhrin

Fostul antrenor al lui Dinamo a fost dat afară de Arpad Paszkany în 2009. A primit vestea la finalul unui meci cu FC Vaslui câștigat cu 3-0.

E adevărat că vorbeam cu cei din club despre ce se întâmplă acolo. Nu este adevărat că eu am dat antrenorii afară, dar aveam un cuvânt pentru că eram căpitanul echipei. Eu nu cred că am avut un comportament urât cu Dusan Uhrin.

El a venit și făceam 4 antrenamente pe zi, la 8 făceam unul în apă înghețată. Eu am zis că nu fac și de acolo au început problemele. Nu puteam nici să bem, nici să fumăm. Eu am o fetiță și nu poate să îmi spună cineva ce să fac și să nu fumez… Atât timp cât eu făceam performanță și ce trebuia să fac pe teren o făceam… nu trebuie să îmi zică cineva ceva! Așa trebuie să fie la orice echipă”, a spus Ricardo Cadu pentru Prosport.

Uhrin a înregistrat, pe banca CFR-ului, 4 victorii, 1 remiză și 1 înfrângere. De sezonul viitor, cehul ar putea ajunge la Gaz Metan Mediaș. A bătut deja palma cu oficialii ardelenilor.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și