Închide meniul
EXCLUSIV

Un fost căpitan al lui Dinamo trage un semnal de alarmă după ce Mircea Rednic a semnat contractul. „Nu are o baghetă magică. E nevoie mare de jucători!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 octombrie 2021, 14:28

Reclamă
Un fost căpitan al lui Dinamo trage un semnal de alarmă după ce Mircea Rednic a semnat contractul. „Nu are o baghetă magică. E nevoie mare de jucători!

Mircea Rednic a revenit la Dinamo

SportPictures / Dragos Pascaneanu / Sport Pictures via Hepta

Fostul căpitan al lui Dinamo a anunţat, în exclusivitate pentru AS.ro, că Rednic are mare nevoie de jucători pentru a-şi putea îndeplini obiectivul. „Nu are o baghetă magică”, i-a anunţat Kiriţă pe conducătorii clubului, dar şi pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriţă: „Mirea Rednic are nevoie de jucători care să ştie ce înseamnă Dinamo!”

„Venirea lui Mircea Rednic cred că este de bun augur pentru că în primul rând cunoaşte Dinamo şi cu siguranţă are un plan din iarnă. Acum este mai greu! Din iarnă este foarte important ce se va întâmpla.

Până în iarnă nu cred că are o baghetă magică pentru că vor fi câteva meciuri, probabil o să câştigăm 2-3 meciuri, doar că lotul ăsta are nevoie mare de jucători care să joace pentru Dinamo, să ştie ce înseamnă Dinamo”, a declarat Giani Kiriţă pentru AS.ro.

Şapte înfrângeri la rând a încasat Dinamo în acest sezon din Liga 1. Jucătorul de legendă al alb-roşiilor anunţă că suferă pentru ceea ce se întâmplă la echipa lui de suflet.

„Normal că m-am simţit umilit, trăiesc la intensitate tot ce se întâmplă la Dinamo. Eu jucătorilor le-aş spune în felul următor… este antrenor nou, un antrenor cu experienţă, să intre pe teren şi să dea tot ce au mai bun”, a mai spus fostul jucător al „câinilor”.

Reclamă
Reclamă

Giani Kiriţă a jucat pentru Dinamo între 1997 şi 2003. A câştigat, în această perioadă, două titluri şi trei Cupe ale României.

Prima reacţie a lui Mircea Rednic după ce a semnat cu Dinamo

„Puriul” a parafat o înţelegere pe un an, cu drept de opţiune pe încă unul, trebuie să salveze echipa de la retrogradare. Dinamo e penultima în Liga 1, cu doar 6 puncte acumulate în 10 etape.

Am semnat! În primul an, obiectivul e salvarea de la retrogradare, iar în al doilea an play-off-ul. E cea mai grea misiune în cele 5 mandate pe care le-am avut la Dinamo. Am dat lista, luăm doi jucători până marți, sper. Un fundaș dreapta și un atacant masiv, un nou «Bizon»”, a spus antrenorul Mircea Rednic, imediat după ce a semnat contractul.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:43

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Mariners – Buriram se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

11:09

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong! Programul zilei de miercuri anunţat de organizatori

10:33

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

9:14

Reacţia lui Răzvan Marin după ce a marcat un super-gol, în Parma – Cagliari 2-3. „Am dat dovadă de caracter”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și