Închide meniul

Un fost "central" din Liga 1 a dat cărțile pe față: “Arbitrii au o stare de confuzie”. Faza care a aruncat în aer campionatul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2021, 9:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Un fost "central" din Liga 1 a dat cărțile pe față: “Arbitrii au o stare de confuzie”. Faza care a aruncat în aer campionatul

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dezvăluirile unui fost arbitru

Marius Avram a vorbit despre un incident petrecut în timpul meciului Universitatea Craiova – FC Argeș 1-1, din urmă cu patru etape. În minutul 87 al partidei, Bălășa a ieșit cu ochiul umflat după o lovitură primită de la Turda în careul advers, dar jocul a fost lăsat să continue. Andrei Chivulete s-a aflat atunci la centru. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Avram: “Arbitrii au o stare de confuzie” 

"Arbitrii au o stare de confuzie și nu mai înțeleg nimic. Totul a pornit de la o fază din meciul Craiova – FC Argeș, când Bălașa a ieșit cu ochiul umflat. În spațiul public s-a discutat că arbitrul trebuia să dea penalty, dar CCA a analizat și a trimis către arbitri decizia că trebuie să lase jocul să continue. 

M-au sunat foști colegi și mi-au spus «Domne, nu mai înțelegem nimic, cum poate să ne spună CCA că trebuie să lăsăm jocul să continue când se vede clar că îi dă cu cotul în cap?».”, a spus Marius Avram, la Digi Sport. 

Oltenii au protestat vehement că nu au primit penalty la faza respectivă. Craiova ar fi putut să fie acum pe prima poziție, dacă nu pierdea două puncte cruciale cu FC Argeș. Marius Avram vine cu o soluție pentru CCA ca arbitrii să aibă prestații la cel mai înalt nivel. 

“Ideea nu este să sancționezi arbitrul, ci să le explici arbitrilor cum să ajungă să evite asfel de momente. Înainte de loviturile libere, du-te și vorbește cu jucătorii”, a completat Marius Avram. 

Reclamă

Marius Avram s-a retras din arbitraj anul trecut. El și-a făcut debutul în Liga 1 în anul 2006 și a intrat pe lista FIFA în 2010. Avram a condus peste 200 de partide în primul eșalon din România. 

Gigi Becali și Mihai Stoica desființează arbitrii din Liga 1

FCSB este printre cele mai vehemente echipe la adresa arbitrilor. Gigi Becali și Mihai Stoica sunt de părere că centralii îi dezavantajează pe roș-albaștri în lupta la titlu. Ținta principală este Istvan Kovacs!

"Kovacs este unul dintre cei mai buni arbitri ai României, nu e prost, numai degeaba dacă s-a născut aşa de hoţ. Nu am cum să tac. Am făcut deja, Vali a făcut. Am cerut refuzarea lui Istvan Kovacs şi a lui Popa. Cum să-l mai dai pe Kovacs la FCSB? Atunci hai faceţi ce vreţi că sunteţi voi stăpânii”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

"La Istvan Kovacs nu te aștepți neapărat să facă prostii, dar aroganța lui îl face să pară intangibil. M-aș mira să inventeze Benga, despre care am auzit că e foarte credincios, ce a spus despre el. Știe cineva că Istvan Kovacs stă de ani de zile la Cluj, deși el figurează pe listă ca arbitru din Carei?”, a spus Mihai Stoica.

Istvan Kovacs a arbitrat 20 de partide în acest sezon, în toate competițiile. În total, el a acordat 104 cartonașe galbene, de trei ori l-a arătat și pe al doilea, iar în trei rânduri a dat roșu direct. Kovacs a dictat și 7 penalty-uri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și