Închide meniul

Un fost selecţioner, chemat să o salveze pe Chindia de la retrogradare: "Sunt în discuţii cu ei"

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 8:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Un fost selecţioner, chemat să o salveze pe Chindia de la retrogradare: "Sunt în discuţii cu ei"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Nou antrenor pentru Chindia

Dâmboviţenii au luat deja legătura cu fostul selecţioner al naţionalei de tineret, Emil Săndoi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt în discuții cu ei. Nu e nimic perfectat încă. Nu știu ce s-a întâmplat cu Viorel. În funcție de asta, o să ne întâlnim și o să stăm de vorbă. Am mai fost în discuții și acum câțiva ani, dar apucasem să semnez cu un alt club atunci. 

În plus, am mai vorbit și în perioada în care exista posibilitatea ca Moldovan să plece la Dinamo. Va fi dificil, pentru că e foarte puțin timp la dispoziție, fiind final de campionat”, a declarat Emil Săndoi pentru gsp.ro.

Ultimele declaraţii ale lui Viorel Moldovan ca antrenor al Chindiei

"Am încercat să dezvoltăm jocul, să construim, să punem presiune pe adversar. Avem probleme noastre în treimea adversă. Am venit cu multe centrări, dar din păcate nu am reușit să găsim un cap deștept sau să reușim să marcăm. A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. Plătim tribut unor greșeli și e greu pe o asemenea căldură să alegi după rezultat, să construiești, să muncești.

Trebuie să găsim un cap bun, niște picioare bune. Nu am ce să le reproșez băieților. Au muncit mult și îmi pare rău că nu au fost recompensați. Imediat după ce am început, au dat acel gol, s-au retras deliberat și ne-au prins pe contraatac. A doua repriza s-a jucat doar în jumătatea adversă. Nu mai vreau să discut sau să fac aprecieri legate de arbitraj, dar cred că am avut și un penalty la 1-0 neacordat. Nu vreau să plâng, nu cer mila nimănui și mergem mai departe", a declarat Moldovan.

Reclamă
Reclamă

 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și