Închide meniul

Un fost stelist îi oferă o nouă replică lui Mircea Lucescu: ”A lăsat senzația că a fost o victimă a sistemului”

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 6:11

Reclamă
Un fost stelist îi oferă o nouă replică lui Mircea Lucescu: ”A lăsat senzația că a fost o victimă a sistemului”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Un fost stelist îi oferă o nouă replică lui Mircea Lucescu: ”A lăsat senzația că a fost o victimă a sistemului”

Iordănescu, care a împlinit recent 70 de ani, a câștigat Cupa Campionilor în 1986 și nu este de acord cu afirmațiile lui Lucescu. Cei doi sunt prieteni, dar performanțele nu trebuie criticate, susține fostul selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu: ”Lucescu a lăsat senzație că a fost o victimă a sistemului”

"Nu m-a deranjat nimic, decât faptul că a lăsat senzaţia că el a fost o victimă a sistemului. Ceea ce nu este adevărat. El a fost un fruntaş al sistemului şi datorită puterii clubului Dinamo, a ministerului a celor de la Securitate, care se ocupau de clubul Dinamo, el avea puteri depline.

În niciun caz nu a fost o victimă. Încă o dată vreau să spun, îl respect, îl apreciez pe antrenorul Mircea Lucescu, şi l-am admirat pe jucătorul Mircea Lucescu, care era uriaş. M-am obişnuit şi ne-am obişnuit cu Mircea Lucescu. Fotbalul a început cu el şi, probabil, dacă îl ascultăm, se va sfârşi tot cu el. Nu cred că trebuia să facă acele dezvăluiri, în condiţiile în care, el, personal, făcea parte dintr-un minister cu puteri depline care lua hotărîri în extrem de multe lucruri la acea vreme", a declarat Iordănescu, pentru Telekom Sport.

Pițurcă, răspuns pentru Lucescu: ”Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm”

Fostul atacant ar dori ca toți componenții Stelei din acea perioadă să fie uniți și să răspundă reproșurilor venite din partea dinamoviștilor sau rapidiștilor.

”Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm, să luăm atitudine. Nu putem să stăm să ascultăm cum Mircea Lucescu spune niște lucruri care.. te doare capul. Steaua București, pe vremea mea, a jucat la Oradea și s-a prelungit meciul cu șapte sau opt minute, dar a fost corect, că tot meciul au aruncat mingile prin tribune.

Reclamă

Domnul Lucescu a zis că Steaua nu a avut adversari puternici în 1986. Steaua a întâlnit numai campioane! Cum poți tu, profesionist, să spui așa ceva? Eu îl respect pe Mircea Lucescu, dar trebuie să ai puțină decență când vorbești despre Steaua. Noi, steliștii, trebuie să luăm atitudine în acest aspect.

Steaua a fost cea mai mare echipă a României din toate timpurile! Performanțele făcute atunci nu vor mai fi egalate niciodată. Și eu dacă eram antrenor la Dinamo aș fi spus la fel”, a spus Pițurcă, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și