Închide meniul
UPDATE

Un fotbalist din Liga 1 ar fi fost prins cu droguri pe aeroport! Prima reacție din partea clubului: „Îi putem desface contractul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2021, 18:00 / Actualizat: 8 iulie 2021, 23:56

Un fotbalist din Liga 1 ar fi fost prins cu droguri pe aeroport! Prima reacție din partea clubului: „Îi putem desface contractul!

Un fotbalist din Liga 1 ar fi fost prins cu droguri pe aeroport

Hepta

Update: FC Botoșani a oferit o primă reacție oficială după ce s-a scris că fotbalistul lor ar fi fost prins cu droguri pe aeroport. Moldovenii încă îi țin partea belgianului, dar îi vor rupe contractul în cazul în care acesta va fi găsit vinovat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Haideți să fim serioși. De la o substanță verde până la droguri este mult. Poliția de Frontieră a făcut o constatare, dar nu s-a pronunțat cuvântul droguri. Am vorbit cu el și cu agentul jucătorului. Este vorba despre ceva plante naturale, muguri, nicidecum despre droguri.

Oricum vom face un test antidrog când ne întoarcem în țară. Dacă se va demonstra că este așa, îi putem desface contractul, conform ROAF. Până atunci nu putem incrimina un jucător și mergem pe buna lui credință. Cine spune că este vorba despre droguri, când nu e nimic concret, este în eroare”, a spus Cătălin Anton, președintele lui FC Botoșani, pentru GSP.ro.

Știrea inițială

Potrivit Ziare.com, totul s-a petrecut la finele lunii iunie, atunci când FC Botoșani a plecat într-un cantonament în Austria. Ar fi fost descoperite urme pe droguri la controlul cu raze X, în bagajul unui „cetățean străin”.

Reclamă

Un fotbalist de la FC Botoșani ar fi fost prins cu droguri pe aeroport

În data 29-06 -2021, în postul de poliție de frontieră Suceava, la ieșirea din țară, în cursa spre direcția Memmingen (Germania), în bagajul de mână al unui cetățean belgian a fost descoperit un grinder metalic în interiorul căruia erau urme de substanță vegetală tocată de culoare verde. Persoana și-a continuat călătoria. Cazul a fost preluat de organele de poliție competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, potrivit sursei citate anterior.

Persoana respectivă ar fi fotbalistul Maecky Ngombo, jucător belgian venit de două săptămâni în România, la Botoșani. El este acum în cantonament cu echipa din Moldova, în Austria.

Ngombo ar fi fost reținut timp de o oră pe aeroport, după care ar fi fost lăsat să plece. Sursa citată notează că acesta riscă să fie dat afară de la FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Maecky Ngombo are 26 de ani și a venit la Botoșani liber de contract, după ce a evoluat ultima dată în campionatul Algeriei.

Magaye Gueye de la Dinamo a fost prins dopat cu cocaină

Magaye Gyeye a fost găsit drogat în urma controlului anti-doping la care a fost supus după Dinamo – FCSB 1-0, din Cupa României, în sezonul trecut.

Fotbalistul consumase cocaină. Culmea, cei care au cerut cu insistenţă control anti-doping au fost dinamoviştii, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate la acel moment.

Dinamovistul a fost în centrul a două scandaluri, după ce la începutul anului apărea într-un clip, în jacuzzi, alături de două femei, şi o înjura pe Dinamo.

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în …. de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt c…e mele, ai văzut? Îmi bag ….! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, transmitea senegalezul.

Recomandări
  • Scandal uriaș la FC Botoșani
  • Un fotbalist ar fi fost prins cu droguri pe aeroport

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și