Închide meniul

Un jucător refuzat de Craiova, marea lovitură a lui Gigi Becali: "Seamănă cu Belodedici"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2020, 9:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Un jucător refuzat de Craiova, marea lovitură a lui Gigi Becali: "Seamănă cu Belodedici"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a dat mai multe lovituri pe piaţa transferurilor

Cei 6 jucători sunt Denis Szep, Cătălin Vaida, Rareș Trip, Lucian Moldovan, Andrei Istrate și Cristian Tand, ultimul ajungând deja în cantonamentul FCSB de la baza din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la Şcoala Ardealul, Alexandru Moldovan, a vorbit despre aceste mutări, în special cel al lui Cristian Tand.

Ținta celor de la FCSB a fost Tand. El a mai fost de două ori în probe la FCSB, dar din diferite motive nu a fost oprit. Anul acesta băiatul face 19 ani. Are 1.86 metri, este jucător de națională la categoria lui de vârstă și o să vedeți dumneavoastră că o să ajungă unul dintre cei mai buni fundași centrali ai României.

El a fost prima dată atacant. L-am transferat de la Sighet, dar am decis să îl reprofilez fundaș central. Este un tip longilin, iar eu vă spun că se aseamnă în joc cu Miodrag Belodedici", a spus Moldovan pentru Prosport.

Becali a luat jucători refuzaţi de Craiova

Alexandru Moldovan mai spune că FCSB a transferat jucători care aufost refuzaţi de alte echipe. 

Reclamă

"Sunt sigur că cei de la Craiova, mă refer la echipa domnului Rotaru, o să îl regrete. Vă spun de Craiova domnului Rotaru, deoarece l-am avut acolo în probe. La echipa domnului Rotaru am avut în probe cinci jucători, iar la echipa domnului Adrian Mititelu am avut patru jucători. La domnul Mititelu l-am avut între cei patru jucători în probe și pe Vaida, cel care a ajuns în timp la FCSB, în lotul celor șase jucători transferați de la Școala Ardealul”, a mai spus Moldovan. 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și