Închide meniul
Video

Un milion de euro blochează transferul lui Chindriş la FCSB. Planurile lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2020, 18:00

Becali nu plătește atât, iar fundașul naționalei de tineret își face bagajele să treacă oceanul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali poate primi o dublă lovitură dacă nu îl va lua pe Chindriș 

Visul american îi poate da lui Becali o dublă lovitură. Îl lasă fără golgheterul Coman, dar nu-l mai ia nici pe Chindriș. Fundașul tineretului are ofertă de un milion de euro, din America. E dublă față de cât dă Becali.

”Nu cade fotbalul atât de tare. Și nu cad transferurile mici, cad transferurile mari”, a spus Valeriu Iftime pentru AntenaSport.

Becali cere pe Coman 9 milioane de euro și 40% din jucător

”O să vedeți că sumele de transfer nu o să mai fie ca până acum. Nu o să mai arunce nimeni cu bani. Acum o să își dea seama că s-au făcut greșeli, că s-au aruncat cu sute de milioane la transferuri!”, a declarat Rednic pentru AntenaSport.

Răzvan Lucescu a vorbit și el despre vânzarea jucătorilor: ”Pentru a vinde pe bani mulți ai nevoie de rezultate, de rezultate în afară, la echipa națională. Dacă ar exista un talent să plece pe bani buni, ar trebui să fie foarte mare talent, să aibă o educație personală deosebită”.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și