Închide meniul

Un nou oficial din Liga 1 se revoltă din cauza măsurilor autorităţilor: "Trebuie să ne testăm şi dacă dormim. O să iasă un circ frumos"

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 16:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Un nou oficial din Liga 1 se revoltă din cauza măsurilor autorităţilor: "Trebuie să ne testăm şi dacă dormim. O să iasă un circ frumos"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Măsurile autorităţile i-au iritat pe oficialii din Liga 1

Marea noutate e că putem să ne antrenăm împreună. De luni, băieţii au ieşit din cantonament. E o bucurie. Din păcate, mai avem doar două săptămâni până la începerea campionatului şi noi încă nu am făcut antrenamente cu toată echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu zic că nu o să iasă fotbal, o să iasă un circ frumos. Nu ştiu ce e cu aceste testări, nu mai ajung două, trebuie trei. Trebuie să ne testăm şi dacă dormim. Nu numai fizic erau terminaţi jucătorii, ci şi psihic. I-au terminat aceste legi aduse pe grabă.

A zis domnul preşedinte (n.r. – Klaus Iohannis) că 500 de oameni în aer liber se pot duce la un concert, dar la meci nu se poate. Stadioanele unde sunt, în sală?!
Nu mai e fotbalul pentru spectatori. Până acum a fost pentru spectatori, acum fotbalul e pentru bani. Trebuie să jucăm ca să primim banii de la televiziune
”, a izbucnit Attila Hadnagy la Telekomsport.

Normele care trebuie respectate de sportivi

Normele care trebuie respectate la reluarea evenimentelor sportive au fost publicate în Monitorul Oficial, iar acestea arată că participanţilor la competiţii trebuie să li se ia temperatura, prezenţa spectatorilor este interzisă, iar toţi participanţii vor fi supuşi unui triaj epidemiologic.

Astfel, fiecare sportiv va trebui să aibă asigurate o sticlă potabilă şi un set individual de protecţie, compus din măşti medicale, batiste de unică folosiţă, şerveţele pentru igiena mâinilor impregnate cu alcool, gel dezinfectant, pahar de unică folosinţă.

Reclamă
Reclamă

În ceea ce priveşte transportul la locul evenimentului, acesta se va face cu autobuze/microbuze proprii sau rezervate în acest sens sau cu maşina personală.

Se vor evita schimburile de echipament sportiv, strângerile de mână sau îmbrăţişările la finalul evenimentului, scrie news.ro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și