Închide meniul

Un nou rival pentru Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român care a semnat un contract uriaș în Emirate!

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 6:55

Un nou rival pentru Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român care a semnat un contract uriaș în Emirate!

SportPictures / Razvan Pasarica

Daniel Isăilă a semnat cu Baniyas

  • Îl va înclocui pe Winfried Schafer
  • Românul era liber de contract de la începutul anului
  • A câștigat două trofee cu Astra Giurgiu

Oferta a fost de nerefuzat. Isăilă va primi un salariu uriaș la echipa care ocupă locul 9 în competiția internă. Va încasa aproximativ 1 milion de euro! Din această sumă trebuie să își plătească însă și staff-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Isăilă a semnat cu Baniyas

Isăilă era liber de contract din luna ianuarie. Șeicii de la Al Hazm, grupare din Arabia Saudită, l-au dat afară după doi ani. Antrenorul care a cucerit Cupa și Supercupa României cu Astra și-a găsit o nouă echipă chiar și în timpul pandemiei.

Marea problemă a lui Isăilă este că nu are un buget de transferuri. I s-a transmis că poate aduce doar jucători liberi de contract. În caz contrar, trebuie să se descurce cu lotul actual.

Reclamă

Conducătorii lui Baniyas au purtat discuții și cu un alt antrenor român. Dacă Isăilă nu accepta, Costel Gâlcă era favorit să preia gruparea din Emirate. Tehnicianul lui Velje era anunțat cu șanse de a-l înlocui pe Marius Șumudică. Presa din Turcia a vehiculat această variantă.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf