Închide meniul

Un rival din Liga 1 râde de ofertele anunţate de Becali pentru Man şi Coman: "Nu sunt nici măcar fumigene"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2020, 18:29

Un rival din Liga 1 râde de ofertele anunţate de Becali pentru Man şi Coman: "Nu sunt nici măcar fumigene"

Sport Pictures / Răzvan Păsărica via Hepta

Man şi Coman, jucătorii pe care Becali visează să ia zeci de milioane

Becali a anunţat, zilele trecute, că negociază vânzarea unui jucător pentru suma de 10 milioane de euro. Pe Coman îl vrea Orlando City. Becali a dezvăluit că a primit oferte şi pentru Man, pe care le-a refuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru râde de ofertele dezvăluite de Becali

Patronul Universităţii Craiova nu crede că ofertele de care vorbeşte Gigi Becali în plină pandemie de coronavirus. 

"E greu de crezut că se mai fac transferuri acum, astea nu sunt nici măcar fumigene. De ce să facă cineva transferuri acum când nici nu se știe ce se va întâmpla?

E greu să-ți faci bugetul care acum e inexistent. Până nu luăm un campionat Mihăilă nu pleacă, iar în perioada asta nu am auzit de discuții în privința transferurilor, coronavirusul a oprit și telefoanele”, a spus Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Gigi Becali a anunţat în exclusivitate la Antena Sport că negociază un transfer pe bani mulţi

"Uite acum sunt pe telefon ca să vând un jucător. Nu îi spun numele. Sunt pe telefon să vând un jucător pe zece milioane. Negociez acum", a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și