Închide meniul

Un tehnician din Liga 1 i-a dat de gol! De ce jucător s-au interesat cei de la FCSB: ”Pintilii îl dorea foarte mult”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 decembrie 2020, 15:16

Un tehnician din Liga 1 i-a dat de gol! De ce jucător s-au interesat cei de la FCSB: ”Pintilii îl dorea foarte mult”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Pintilii este secundul celor de la FCSB

Conform lui Poenaru, FCSB s-a interesat de bulgarul Georgi Pashov, fiind unul dintre preferații lui Mihai Pintilii, dar mutare nu s-a mai făcut, acesta nefiind printre preferații lui Becali. Finanțatorul echipei are o listă de 5 jucători pe care vrea să-i aducă la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, acesta ar putea ajunge la FCSB dacă Becali nu va reuși să-l transfere pe Haruț, unul dintre jucătorii pe care-i dorește foarte mult la echipă. 

Pashov a fost dorit de FCSB

Am înțeles că Pintilii îl dorea foarte mult, dar discuția a rămas acolo. Pashov e un jucător foarte bun, un fundaș dreapta foarte bun, cum rar mai vezi în România. E la maturitate și poate juca la orice echipă din țară.

Mie mi-a fost propus de impresari, de conducerea mea, iar eu am stat nopțile, am văzut meciuri întregi cu el și mi-am dat seama că se pliază pe ce am eu nevoie.

Se pregătește foarte bine, ca toți ceilalți care au venit. Sunt exemplari, au o mentalitate foarte sănătoasă”, a anunțat Ilie Poenaru la Digi Sport.

Reclamă

Cine este Georgi Pashov

În vârstă de 30 de ani, Pashov este un jucător bulgar care poate evolua pe partea dreaptă a apărării dar și ca mijocaș defensiv sau dreapta.

Acesta a ajuns la Clinceni în august 2020 și a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Chavdar, Slavia Sofia, PFC Montana, Lokomotiv Plovdiv, FK Etar, Ararat Armenia și Zhetysu.

Jucătorii care ar putea ajunge la FCSB în această iarnă

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • 30 de ani are jucătorul pe care l-a dorit Mihai Pintilii
  • De ce nu s-a mai făcut mutarea

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal. Echipele 21:45 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-0. Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina” 21:45 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele de start 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare Vezi toate știrile
Citește și