Închide meniul

Un titular de la FCSB, mesaj clar pentru Gigi Becali! La vară îi expiră contractul

Silviu Corneanu Publicat: 12 noiembrie 2020, 11:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Un titular de la FCSB, mesaj clar pentru Gigi Becali! La vară îi expiră contractul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Crețu are planuri mărețe și la FCSB. Vrea să câștige toate trofeele interne și își dorește să rămână la echipa lui Gigi Becali. Fundașul mai are contract până în vara anului viitor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Crețu vrea să rămână la FCSB

Sunt un tip ambiţios, am avut multe probleme de-a lungul vieţii, dar am acceptat şi am început să-mi schimb din defecte, să le reglez, am învăţat foarte multe lucruri de la viaţă şi sunt conştient unde sunt, îmi ştiu puterile acum, chiar sunt capabil să joc 3-4 ani lejer, la un nivel înalt. Îmi doresc să continui cu Steaua, pentru că mai am până la vară. 

Îmi doresc să continui cu Steaua, să iau campionatul, să luăm Cupa, Supercupa, să câştig tot şi să rămână din fotbaliştii care sunt acum la FCSB, pentru că sunt foarte talentaţi şi foarte buni. Mi-aş dori să rămână, dar în acelaşi timp mi-aş dori şi pentru ei să prindă un transfer. Avem un grup puternic, suntem foarte bine pregătiţi”, a declarat Valentin Crețu pentru FRF.

Valentin Crețu a debutat în Liga 1 chiar împotriva actualei sale echipe

Crețu și-a adus aminte că a debutat în Liga 1, chiar pe Ghencea, împotriva actualei sale echipe. Fundașul dreapta vrea să devină un jucător de bază la echipa națională, chiar dacă abia a debutat.

M-am bucurat foarte tare că am debutat în Liga I, chiar cu actuala mea echipă, cu Steaua, pe Ghencea. A fost un moment unic în viaţa mea, în cariera mea şi mă bucur că am ajuns unde am ajuns şi vreau să arăt lumii că, toată lumea vorbeşte de vârsta mea, dar vreau să arăt lumii că nu are importanţă vârsta şi contează doar ceea ce faci pe teren.

Reclamă
Reclamă 4

Mă gândesc acum la meciurile pe care le avem şi sper să nu pierdem, să avem un joc bun, constant şi să avem rezultate bune, ca pe viitor să se creeze acel spirit de echipă, care trebuie să fie la echipa naţională”, a mai spus Crețu.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și