Închide meniul

Un titular de la FCSB, mesaj clar pentru Gigi Becali! La vară îi expiră contractul

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 noiembrie 2020, 11:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Un titular de la FCSB, mesaj clar pentru Gigi Becali! La vară îi expiră contractul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Crețu are planuri mărețe și la FCSB. Vrea să câștige toate trofeele interne și își dorește să rămână la echipa lui Gigi Becali. Fundașul mai are contract până în vara anului viitor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Crețu vrea să rămână la FCSB

Sunt un tip ambiţios, am avut multe probleme de-a lungul vieţii, dar am acceptat şi am început să-mi schimb din defecte, să le reglez, am învăţat foarte multe lucruri de la viaţă şi sunt conştient unde sunt, îmi ştiu puterile acum, chiar sunt capabil să joc 3-4 ani lejer, la un nivel înalt. Îmi doresc să continui cu Steaua, pentru că mai am până la vară. 

Îmi doresc să continui cu Steaua, să iau campionatul, să luăm Cupa, Supercupa, să câştig tot şi să rămână din fotbaliştii care sunt acum la FCSB, pentru că sunt foarte talentaţi şi foarte buni. Mi-aş dori să rămână, dar în acelaşi timp mi-aş dori şi pentru ei să prindă un transfer. Avem un grup puternic, suntem foarte bine pregătiţi”, a declarat Valentin Crețu pentru FRF.

Valentin Crețu a debutat în Liga 1 chiar împotriva actualei sale echipe

Crețu și-a adus aminte că a debutat în Liga 1, chiar pe Ghencea, împotriva actualei sale echipe. Fundașul dreapta vrea să devină un jucător de bază la echipa națională, chiar dacă abia a debutat.

M-am bucurat foarte tare că am debutat în Liga I, chiar cu actuala mea echipă, cu Steaua, pe Ghencea. A fost un moment unic în viaţa mea, în cariera mea şi mă bucur că am ajuns unde am ajuns şi vreau să arăt lumii că, toată lumea vorbeşte de vârsta mea, dar vreau să arăt lumii că nu are importanţă vârsta şi contează doar ceea ce faci pe teren.

Reclamă

Mă gândesc acum la meciurile pe care le avem şi sper să nu pierdem, să avem un joc bun, constant şi să avem rezultate bune, ca pe viitor să se creeze acel spirit de echipă, care trebuie să fie la echipa naţională”, a mai spus Crețu.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și