Închide meniul

”Unde e susținerea lui Mihai Stoica acum?” Helmut Duckadam iese la atac: ”Mi-a sărit în cap când am spus ca Andrei Vlad să fie trecut pe bancă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 martie 2022, 10:45

”Unde e susținerea lui Mihai Stoica acum?” Helmut Duckadam iese la atac: ”Mi-a sărit în cap când am spus ca Andrei Vlad să fie trecut pe bancă!”

elmut Duckadam nu își explică lipsa de reacție a fanilor FCSB după o nouă umilință

Helmut Duckadam, fost portar Steaua / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Helmut Duckadam, atac la adresa lui Mihai Stoica

După gafa din meciul cu FC Argeș, Andrei Vlad a fost rezervă în duelul cu FC Voluntari și nu a prins lotul în confruntarea cu Farul Constanța. Helmut Duckadam a ieșit la atac și a criticat situația de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce se întâmplă cu Vlad nu e OK. Când greșea, am spus că ar trebui să fie trecut pe bancă o etapă sau două, ca să se liniștească. Dar mi-a sărit în cap Mihai Stoica. Unde e susținerea lui Mihai Stoica acum?

Vlad și Târnovanu sunt apropiați ca vârstă. Ambii talentați, dar e un plus pentru Târnovanu la psihic. A zis antrenorul lui de la Iași că pe el nu-l afectează greșelile. Târnovanu s-a antrenat la echipa a doua, dar asta nu l-a afectat. A venit acum și a apărat excelent”, a declarat Helmut Duckadam pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, replică pentru Helmut Duckadam în cazul Andrei Vlad

Managerul general al FCSB a sărit în apărarea lui Andrei Vlad, care a fost numit arogant de marele Helmut Duckadam. Mihai Stoica i-a transmis „Eroului de la Sevilla” că tânărul portar este „definiţia smereniei”.

„Părerea lui Dukadam mă interesează foarte tare. L-am auzit spunând despre Andrei Vlad că e arogant. Andrei Vlad poate pare arogant prin mimica feței, dar e unul dintre cei mai cuminți și umili fotbaliști cu care am lucrat vreodată.

Reclamă

Andrei Vlad, cu o oră înainte de a începe antrenamentele, e în sală. Și nu zâmbește o dată! Nu merge în sală ca să bea câte o gură de apă și să se joace tech ball, merge în sală ca să se antreneze. După ce se termină antrenamentul, se duce și stă o oră în sală. Este un om care trece și salută și o persoană necunoscută de pe hol.

E un copil cu o educație cum rar am întâlnit. Să-l spui că e arogant înseamnă că nu-l cunoști deloc. Dacă vorbești cu el, Andrei Vlad e definiția smereniei, a omului sfios. Se îmbujorează când vorbești cu el. Nu ai cum să spui despre el că e un om arogant, fiindcă nu e un om arogant. E un băiat de prea mare bun simț. Poate pentru că faptul că are prea mult bun simț i-a cauzat în dese rânduri. Mi-ar plăcea să fie mai nesimțit”, este de părere Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și