Închide meniul

„Unii cresc repede, alții stagnează și regresează!” Explicaţii pentru scăderea de formă a lui Octavian Popescu. Ce se întâmplă cu fotbalistul pe care Gigi Becali vrea să obţină 100 de milioane de euro

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 20:24 / Actualizat: 30 noiembrie 2021, 23:38

„Unii cresc repede, alții stagnează și regresează! Explicaţii pentru scăderea de formă a lui Octavian Popescu. Ce se întâmplă cu fotbalistul pe care Gigi Becali vrea să obţină 100 de milioane de euro

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Profimedia

Explicaţii pentru scăderea de formă a lui Octavian Popescu

Florin Bratu este de părere că Octavian Popescu trebuie să îşi schimbe atitudinea. „Perla” lui Gigi Becali se află într-o vizibilă scădere de formă, iar selecţionerul naţionalei U21 îl avertizează pe tânărul fotbalist al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Octavian Popescu a apărut de nicăieri, a avut o creștere foarte mare, după care a intervenit o accidentare la genunchi, în urma căreia a stat patru-șase săptămâni. Nu e ușor, acum depinde de el dacă va continua creșterea.

Celelalte echipe îl cunosc acum, știu ce să facă pentru a-l bloca. Depinde de el cum își va îmbunătăți arsenalul tehnic, pentru a deveni imprevizibil. Eu am vorbit cu el, i-am zis să încerce să înscrie mai mult. E un jucător foarte tânăr, cu mare potențial.

Tavi joacă de doi ani. Cu câți antrenori a lucrat la FCSB în perioada asta? Fiecare vine și îi cere altceva. A avut probleme de sănătate, a fost și Covid… Sunt unii care cresc repede, alții care stagnează și regresează. Contează doar atitudinea lui”, a declarat Florin Bratu pentru gsp.ro.

În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu este cotat la 1.6 milioane de euro. În actualul sezon, acesta a marcat 4 goluri pentru FCSB şi a oferit o pasă de gol, în toate competiţiile, în 16 partide.

Reclamă

„El va ajunge la 500 de milioane, o să iau și eu 100 de milioane. E mai tare decât Mbappe! Are viteză, îl are și pe Mbappe și pe Neymar la un loc”, spunea Gigi Becali la începutul lui 2021.

Prețul lui Octavian Popescu i-a speriat pe italieni

Octavian Popescu este jucătorul de pe urma căruia Gigi Becali speră să obțină cei mai mulți bani. Puștiul a stârnit interes în Italia, dar prețul său a stârnit o reacție virulentă.

Bogdan Pătrașcu, fost jucător în Italia care are relații bune în Peninsulă, a dezvăluit ca a fost sunat de un om de fotbal din Italia, care însă a închis telefonul când a auzit cât cere Gigi Becali pentru „perla” sa.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că acum vreo 5-6 luni m-a sunat cineva din Italia cu care am rămas în relații. Îl voia pe Octavian Popescu. A zis că îi place de el. I-am spus 10 milioane. Mi-a zis: ‘Te-am pupat’. Mi-a închis. Ce să plec de mai de jos? I-am zis așa, ce pretenții există prin ziare. Dar i-am zis să vină în România să vorbim. ‘Te-am pupat’, a răspuns”, a declarat Pătrașcu la playsport.ro

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” Vezi toate știrile
Citește și