Închide meniul

„Unii jucători au fost pe perfuzii!” Mihai Rotaru a vorbit despre situaţia dramatică de la Universitatea Craiova: „Dacă am fi jucat meciul cu FCSB weekend-ul trecut, nu ne-am fi putut prezenta”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2022, 23:26 / Actualizat: 31 martie 2022, 0:51

Reclamă
„Unii jucători au fost pe perfuzii! Mihai Rotaru a vorbit despre situaţia dramatică de la Universitatea Craiova: „Dacă am fi jucat meciul cu FCSB weekend-ul trecut, nu ne-am fi putut prezenta

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre situaţia de la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru. finanţatorul Universităţii Craiova, a făcut dezvăluiri despre situaţia dificilă de la echipă. Rotaru a dezvăluit că echipa a fost decimată de cazurile de Covid-19 şi de gripă. Mai mult, unii dintre jucători au avut nevoie şi de perfuzii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova este derby-ul etapei a treia din playoff-ul Ligii 1. Mihai Rotaru spune că dacă nu era pauza pentru meciurile echipei naţionale, Universitatea Craiova nu ar fi putut juca împotriva celor de la FCSB.

Mihai Rotaru: „Au fost probleme mari de sănătate!”

Dacă am fi jucat meciul cu FCSB weekend-ul trecut nu ne-am fi putut prezenta. Au fost probleme mari de sănătate, unii jucători au fost pe perfuzii. Au fost cazuri foarte serioase de gripă, COVID, plecați. Avem 4 jucători titulari care vin în noaptea asta, la două aterizează. Ne-am antrenat în 7 seniori și restul copii”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Universitatea Craiova, la un pas de transferul anului! Fernando Varela, aproape de revenirea în Liga 1

Universitatea Craiova negociază intens transferul de titlu al lui Fernando Varela. Fundaşul lui PAOK ar putea reveni în Liga 1 în această vară, când îi expiră contractul cu elenii. Conform prosport.ro, negocierile dintre Fernando Varela şi Universitatea Craiova sunt avansate. Cum fundaşul de 34 de ani a mai fost dorit şi în trecut de olteni, rămâne de văzut dacă, de această dată, transferul se va concretiza.

Universitatea Craiova nu e la prima tentativă de a-l readuce în Liga 1 pe Varela. În iarnă, chiar Mihai Rotaru a dezvăluit că oltenii au vrut să-l aducă în lotul lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

„Vă spun în premieră acum: am încercat să-l aducem pe Varela. Ieri a căzut. El a fost ținta noastră numărul unu. Da, Varela, de la PAOK. Două săptămâni am muncit la el.

S-a încercat, dar din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK e de acord, nu sunt probleme, pentru că există o disensiune între Varela și conducere și am crezut că putem să rezolvăm. Dar din păcate, nu am putut face transferul.

Nu pot să vă dau detalii, dar nu financiar. Vrem două transferuri. Dacă vine și al treilea, e cu atât mai bine. Dar nu aducem de dragul de a aduce”, a spus Mihai Rotaru, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și