Închide meniul
VIDEO

Universitatea Cluj a declanşat fiesta după promovarea în Liga 1! Suporterii „şepcilor roşii” au făcut show după ce au retrogradat-o pe Dinamo

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2022, 20:38

Universitatea Cluj a declanşat fiesta după promovarea în Liga 1! Suporterii „şepcilor roşii au făcut show după ce au retrogradat-o pe Dinamo

Universitatea Cluj a promovat în Liga 1 după 7 ani

Fanii Universităţii Cluj, petrecere în centrul oraşului după promovare / Antena Sport

Universitatea Cluj a declanşat fiesta după promovarea în Liga 1. „Şepcile roşii” au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după 7 ani, iar suporterii au făcut show în centrul oraşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ardelenii au câştigat cu 3-1 la general barajul cu Dinamo şi revin pe prima scenă a fotbalului românesc. Echipa lui Erik Lincar a câştigat duelul din Ardeal, scor 2-0, şi a remizat în Ştefan cel Mare, scor 1-1.

Universitatea Cluj a declanşat fiesta după promovarea în Liga 1

Fanii s-au întâlnit în piața „Avram Iancu” pentru a sărbători momentul mult aşteptat în ultimii ani. Suporterii au făcut show total după ce i-au retrogradat pe „fraţii” de la Dinamo. Petrecerea a început la ora 19:19, anul 1919 fiind cel în care a fost înfiinţat clubul lor de suflet.

Erik Lincar i-a pus la punct pe fanii Universităţii Cluj după promovarea în Liga 1

Erik Lincar i-a pus la punct pe fanii Universităţii Cluj după promovarea în Liga 1. Ardelenii au câştigat cu 3-1 la general barajul cu Dinamo şi revin pe prima scenă a fotbalului românesc după 7 ani.

Reclamă

La final, tehnicianul a răbufnit la adresa suporterilor care i-au numit „blatişti” pe jucătorii săi.

„Băieţii au suferit mult şi nu cred că meritau în unele momente duşi în zona aia că nu şi-au apărat corect şansele. Sper ca toţi acei oameni care i-au făcut blatişti să îşi ceară scuze. Şi online, oriunde. Revenim în Liga 1, începe altă muncă. Perioada e foarte scurtă, va trebui să ne organizăm foarte bine. Liga 1, după cum aţi văzut, e foarte puternică. Clujul merită o echipă puternică. Trebuie să se facă investiţii.

Îmi pare rău pentru Dinamo, deşi poate e ciudat să spună unul care a fost aici adversar. Trebuie să reînvie ca pasărea Phoenix. Eu mă bucur pentru staff şi pentru suporterii noştri. Să vedem un stadion plin în Liga 1. Clujul e mare, e al doilea oraş din România. După meciul cu Hermannstadt au fost acuzaţii care m-au deranjat. Am ştiut că nu mă vând jucătorii”, a declarat antrenorul de la Universitatea Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

De unde a pornit conflictul dintre jucătorii lui „U” Cluj şi fani

U Cluj – FC Hermannstadt 1-2. Sibienii au câștigat meciul de pe Cluj Arena și sunt cu un pas în Liga 1. Fanii lui U au răbufnit la finalul partidei din Liga a 2-a și și-au apostrofat jucătorii pentru prestația modestă.

Fanii lui U n-au suportat înfrângerea și au „explodat” la finalul meciului. Mai mulți suporteri clujeni și-au luat la rost jucătorii pentru evoluția care poate duce la ratarea promovări directe. A fost nevoie de intervenția Jandarmeriei pentru a-i potoli pe spectatorii revoltați. Unul dintre fanii respectivi s-a dus furios către autocarul echipei, iar forțele de ordine s-au opus și l-au pus la pământ.

De asemenea, în semn de protest pentru eșecul suferit, alt suporter al lui U s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din preajma stadionului, fără ca intențiile sale să fie clare.

Nici jucătorii lui FC Hermannstadt și arbitrul Sebastian Colțescu n-au scăpat de furia fanilor clujeni. Aceștia i-au înjurat și i-au scuipat pe sibieni în timp ce se îndreptau către vestiare, pe tunelul stadionului. Mulți fani ai lui U s-au adunat la locul pe unde jucătorii lor ies din arenă, așteptând să le ceară socoteală.

„Rușine, rușine să vă fie!”, „Plecați cu toții!”, „Mercenarii!”, au fost mesajele fanilor lui U Cluj pentru jucători, acuzându-i că ar fi vândut meciul.

Andrei Cordoș, managerul general al lui U Cluj, a ieșit în fața fanilor nervoși pentru a calma spiritele. Mai mult, oficialul „Șepcilor roșii” l-a adus și pe atacantul de 31 de ani, Ely Fernandes. Fotbalistul n-a apucat să vorbească pentru că doi dintre ultrașii revoltați l-au împins, forțând gardul amplasat de Jandarmerie.

Fernandes a plecat în cele din urmă, apoi suporterii nervoși i-au spui lui Cordoș să-i scoată pe jucători de la vestiare.

Reclamă

„L-am adus pe jucător și ați vrut să-l loviți”, a răspuns Andrei Cordoș.

Recomandări
  • Universitatea Cluj a declanşat fiesta după promovarea în Liga 1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și