Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0 | "Avem forţă şi un lot mai bun ca anul trecut". Oltenii, convinşi că pot da lovitura în play-off. "Vor fi zece finale!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2021, 20:55

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0 | "Avem forţă şi un lot mai bun ca anul trecut". Oltenii, convinşi că pot da lovitura în play-off. "Vor fi zece finale!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru, după tragerea la sorți din Conference League

Dan Nistor speră ca în play-off să marcheze cât mai multe goluri şi să îşi ajute echipa să îndeplinească obiectivul principal: câştigarea titlului după o pauză de 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu am reuşit să marchez, sper ca în play off să o fac. Aş începe cu faza defensivă. Se vede că avem o defensivă foarte bună. Acest lucru ne dă încredere. Mica noastră problemă este în faţă, pentru că nu marcăm. În play-off vor fi 10 finale. 

Ne dorim din tot sufletul să câştigăm titlu. Sper ca acest an să fie anul nostru. Suntem mult mai puternici. Meritam victoria astăzi (n.r. duminică). Avem un meci foarte important şi în Cupă. Trebuie să câştigăm şi să mergem în finală. În mare parte şi-au revenit accidentaţi, deci sper ca Mister să aleagă 11-le potrivit", a declarat Dan Nistor la finalul meciului.

Bogdan Vătăjelu are încredere totală în Craiova: "Avem forţă!"

Bogdan Vătăjelu a reacţionat şi el după remiza cu CFR Cluj. Fundaşul a schimbat în ultimele meciuri mai multe poziţii, însă acest lucru nu reprezintă o problemă. Marele vis al acestuia este ca titlul să ajungă în Bănie.

"Are dreptate Mister când spune că putem face mult mai mult. A încercat dânsul să nu mai primit goluri. Asta s-a văzut. Încerc să mă descurc unde vrea. Mă bucur că joc mai mult. Încerc să-mi ajut echipa.

Reclamă

Pot să mai joc şi fundaş dreapta, dar pentru mijloc trebuie alte calităţi. Avem forţă, un lot mult mai bun faţă de anul trecut. Au revenit şi jucătorii accidentaţi şi suntem 100% pregătiţi. O să avem meciuri extraordinar de grele", a spus şi Vătăjelu.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oaspeţii au ratat şansa de a intra în play-off de pe primul loc

Derby-ul a început cu o fază controversată. Oaspeţii au reuşit să marcheze chiar din minutul 5, prin Păun, însă Ovidiu Haţegan a decis să anuleze reuşita, la semnalizarea unuia dintre asistenţi. Prima repriză a avut nu mai puţin de 4 bare. Trei au fost de partea oltenilor, iar ardeleni au avut şi ei una. 

În a doua jumătate a meciului, ardelenii au cerut lovitură de la 11 metri. Camora a acuzat că a fost faultat în careu de Vătăjelu. Cea a mai mare ocazie a fost chiar prin Vătăjelu, care a expediat un şut de la peste 25 de metri. 

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, la finalul sezonului regulat, FCSB încheie pe prima poziţie, CFR Cluj se află pe poziţia secundă, iar Universitatea Craiova completează podiumul. De-a lungul celor cinci sezoane disputate în sistemul play-off/play-out, toate echipele care au terminat pe primul loc în sezonul regulat au câștigat și titlul.

Recomandări
  • Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0
  • Oltenii, cu gândul la titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și