Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. "Avem şanse mari să luăm titlul!" Camora, mesaj războinic înainte de play-off

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2021, 20:42

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. "Avem şanse mari să luăm titlul!" Camora, mesaj războinic înainte de play-off

Mario Camora a deschis scorul ]n FC Argeş - CFR Cluj

Mario Camora/ Hepta

CFR Cluj a jucat în ultimele două etape cu Craiova şi Dinamo, iar Camora a explicat că marele câştig al echipei este schimbarea de atitudine. Astfel, căpitanul clujenilor a anunţat că obiectivul echipei rămâne acelaşi şi în 2021: al patrulea titlu consecutiv să ajungă în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost un meci echilibrat. Fiecare a vrut să câştige şi să aştepte o greşeală. Echipa a jucat bine. Factorul important a fost atitudinea. Se vede o schimbare. Noi am vorbit foarte mult. Vrem să luăm din nou titlul. E bine că până la urmă depinde numai de noi.

Mario Camora: "În play-off o să fie diferit!"

 Am spus asta şi înainte, dar eu zic că suntem candidaţi şi avem şanse mari să luăm titlul. Noi venim cu acest obiectiv, să câştigăm Supercupa României. Eu zic că în play-off o să fie diferit. Vorbim de experienţă. Eu pentru asta lucrez în fiecare zi. Mă motivează că pentru asta lucrez", a declarat Mario Camora la finalul meciului.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oaspeţii au ratat şansa de a intra în play-off de pe primul loc! FCSB, "câştigătoarea" derby-ului

Derby-ul a început cu o fază controversată. Oaspeţii au reuşit să marcheze chiar din minutul 5, prin Păun, însă Ovidiu Haţegan a decis să anuleze reuşita, la semnalizarea unuia dintre asistenţi. Prima repriză a avut nu mai puţin de 4 bare. Trei au fost de partea oltenilor, iar ardeleni au avut şi ei una. 

În a doua jumătate a meciului, ardelenii au cerut lovitură de la 11 metri. Camora a acuzat că a fost faultat în careu de Vătăjelu. Cea a mai mare ocazie a fost chiar prin Vătăjelu, care a expediat un şut de la peste 25 de metri. 

Reclamă
Reclamă

Astfel, la finalul sezonului regulat, FCSB încheie pe prima poziţie, CFR Cluj se află pe poziţia secundă, iar Universitatea Craiova completează podiumul. De-a lungul celor cinci sezoane disputate în sistemul play-off/play-out, toate echipele care au terminat pe primul loc în sezonul regulat au câștigat și titlul.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și