Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj | Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj. „Am avut patru faze de penalty și am primit doar unul!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2022, 18:20

Reclamă
Universitatea Craiova – CFR Cluj | Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj. „Am avut patru faze de penalty și am primit doar unul!

Dan Petrescu, o nouă remiză în Liga 1

Hepta

“Vă daţi seama că suntem puţin dezamăgiţi după egal (n.r. – 1-1 cu FC Botoşani). Dar băieţii sunt conştienţi că au dat tot ce au avut. Aş mai vrea să remarc faptul că am avut patru faze de penalty şi am primit numai unul la meciul cu Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj

Sunt dezamăgit din punctul ăsta de vedere. Mai ales faza din minutul 92, când e penalty clar. Am înţeles că arbitrul a ais: ‘V-am dat un penalty, ce îl mai vreţi pe al doilea?’ Mai meritam cel puţin un penalty. Băieţii se antrenează bine, sunt motivaţi, conectaţi, sper acum să facem un meci bun la Craiova. La CFR Cluj mereu e nevoie de victorie, indiferent cu cine joci. Campionatul se va decide în ultima etapă din play-off. Ştim programul lui FCSB şi programul nostru. Ştim ce lot au. Noi o luăm meci cu meci, mai sunt şapte finale acum şi zece în play-off”, a spus Petrescu, la conferința de presă.

După 1-1 cu FC Botoșani, CFR Cluj a rămas pe primul loc în Liga 1, cu 59 de puncte. La opt puncte distanță se află FCSB, pe poziția secundă. De cealaltă parte, Universitatea Craiova tremură pentru intrarea în play-off, cu doar 35 de puncte.

Dan Petrescu: „Universitatea Craiova merită mai multe puncte”

Petrescu este de părere că Universitatea Craiova ar fi meritat ăs obţină mai multe puncte până acum.

Ei tremură pentru play-off, noi tremurăm pentru primul loc. Toată lumea e sub presiune. Sunt conştient că fanii lor îi vor ajuta, că au jucători de clasă. Nu merită punctele pe care le au, merită mult mai multe puncte. Ei au jucat foarte bine mereu şi nu au reuşit să bată. Ei pot să câştige cu orice echipă, de aceea trebuie să ne pregătim foarte bine pentru acest meci. Sunt convins că va fi un meci decis la mici detalii. Cred că va fi diferenţă de maxim un gol sau un meci egal”, a adăugat Dan Petrescu.

Reclamă

CFR Cluj va întâlni Universitatea Craiova, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și