Închide meniul

Universitatea Craiova – Chindia 1-0 | „Sunt fericit că am înscris cu capul!” Reacţia lui Gustavo, după ce a decis partida cu echipa lui Săndoi. Bancu s-a resemnat: „Nu mai avem şanse la titlu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2022, 22:42

Universitatea Craiova – Chindia 1-0 | „Sunt fericit că am înscris cu capul! Reacţia lui Gustavo, după ce a decis partida cu echipa lui Săndoi. Bancu s-a resemnat: „Nu mai avem şanse la titlu!

Gustavo a marcat singurul gol din Universitatea Craiova - Chindia 1-0

Hepta

  • Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște 1-0
  • Gustavo a marcat singurul gol al partidei

Gustavo a marcat golul cu numărul 8 în acest sezon din Liga 1. Brazilianul mai are două reuşit şi în Cupa României. Universitatea Craiova a ajuns pe locul al treilea după victoria cu Chindia. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf mai are de jucat în sezonul regular cu Mioveni şi Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – Chindia 1-0! Gustavo: „Sunt fericit că am înscris cu capul

Sunt fericit că am înscris cu capul. Sunt fericit că am dat gol şi mi-am ajutat echipa. Markovic a făcut un joc bun. Mingea mi-a venit pe cap şi a fost gol. Chindia s-a apărat bine, dar noi am avut două bare. Am fost agresivi şi cred că aşa trebuie să jucăm.

Cred că atmosfera e foarte bună, atât în vestiar, cât şi în antrenament. Am deja 8 goluri. Important este să ajut echipa şi aş fi foarte fericit. Trebuie să face o recuperare foarte bună mâine. Mergem la Mioveni să luăm 3 puncte„, a spus Gustavo la finalul partidei cu Chindia.

Reclamă

Universitatea Craiova – Chindia 1-0. Bancu nu se mai gândeşte la titlu

Nicuşor Bancu a recunoscut că a existat o presiune la echipă în momentul în care Unversitatea Craiova risca să rateze calificarea în playoff. De la titlu şi-a luat gândul.

„Am jucat bine în prima repriză. A doua repriză au jucat mai bine, dar ocazii mari am avut şi noi. Importante sunt punctele şi că ne menţinem acolo sus. Presiune este şi acum, chiar dacă nu mai avem şanse la titlu. Presiune era şi pentru playoff pentru că la un moment dat ne gândeam că nu îl prindem”, a spus şi Bancu.

Reclamă
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Doi jucători nu fac deplasarea la Madrid pentru amicalul cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY
AntenaPLAY • 23 mart., 20:27
Doi jucători nu fac deplasarea la Madrid pentru amicalul cu Columbia, care va fi marţi, de la 21:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”