Închide meniul

Universitatea Craiova – Dinamo 1-0 | "Nu dansăm pe muzică grecească". Dan Nistor îl aşteaptă în vestiar pe Marinos Ouzounidis: "Ce rost avea să îl caut pe Google?"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 19:56

Universitatea Craiova – Dinamo 1-0 | "Nu dansăm pe muzică grecească". Dan Nistor îl aşteaptă în vestiar pe Marinos Ouzounidis: "Ce rost avea să îl caut pe Google?"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Nistor a oferit primele declaraţii după meciul Universitatea Craiova - Dinamo

"Prima repriza ne-a aparținut. Pe a doua au controlat-o ei, dar e important că am câștigat. Erau foarte importante aceste puncte, este un meci cu o rivalitate mare și sunt importante aceste puncte", a declarat Dan Nistor după Craiova – Dinamo 1-0. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor: "Dansăm pe muzică românească, nu grecească"

"Nu se dansează încă pe muzică grecească în vestiat. Am rămas tot pe românească. Nu știu al câtelea antrenor va fi Ouzounidis, al treilea sau al patrulea. Nu este problema mea, sper ca cei din conducere sa ia decizia bună.

Nu știu nimic despre el deocamdată. Ne vom vedea cu el și ne va spune  ce avem de făcut și planurile pentru viitor. Nu l-am căutat pe Google, mă întâlnesc cu el, ce rost are să-l caut”, a declarat Dan Nistor.

Universitatea Craiova – Dinamo 1-0 

Dinamo a început bine duelul din Bănie și a pus presiune în careul oltenilor. Magaye Gueye a ratat două ocazii imense în primele șase minute, iar Deian Sorescu l-a pus în valoarea pe Pigliaceri dintr-o lovitură liberă. 

Craiova a preluat apoi conducerea jocului. Ștefan Baiaram a avut o incursiune excelentă în careul lui Dinamo și i-a pasat ideal lui Andrei Ivan cu exteriorul. Atacantul de 24 de ani nu iertat în fața porții și a înscris din alunecare. A fost al cincilea gol reușit de Ivan împotriva “câinilor” în cariera sa.  

Reclamă

După succesul de astăzi, Craiova s-a apropiat la cinci puncte de liderul FCSB și la patru de CFR Cluj. Cele două rivale ale oltenilor în lupta pentru titlu au însă un meci mai puțin disputat. Pentru echipa din Bănie urmează duelul din Cupă cu FC Botoșani. 

De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe locul 10 în Liga 1. După două victorii consecutive, “câinii” au pierdut două derby-uri la rând, cu FCSB și Craiova. 5 puncte îi despart pe dinamoviști de Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc de play-off, care are și un meci mai puțin disputat. Pentru Dinamo urmează un nou derby, în Cupa României cu FCSB.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Craiova - Dinamo 1-0
  • A doua victorie consecutivă pentru olteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și