Închide meniul

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | „Am fost penibili, ne-am făcut de ruşine!” Steliano Filip a cedat nervos. „Câinii” așteaptă salvarea de la Mircea Rednic. „Ştim ce antrenor este!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 septembrie 2021, 0:05

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | „Am fost penibili, ne-am făcut de ruşine! Steliano Filip a cedat nervos. „Câinii așteaptă salvarea de la Mircea Rednic. „Ştim ce antrenor este!

Steliano Filip, replică pentru Mircea Rednic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Steliano Filip așteaptă salvarea de la Mircea Rednic, fiind convins că „Puriul” o poate redresa pe Dinamo. Cât despre jocul din Bănie, fundașul dinamovist a vorbit în termeni duri despre evoluția echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | Steliano Filip, discurs manifest după o nouă umilință

„Multe nu prea sunt de spus. Am fost penibili. Nu ne rămâne decât să muncim și să punem capul în pământ. Nu se poate în halul acesta. Problema este la noi, jucătorii. Noi intrăm pe teren, nu conducerea sau antrenorii, ne-am făcut de rușine. Este imaginea noastră în joc. Trebuie să fim mai modești, să vorbim mai mult și să arătăm mai mult pe teren.

Nu mi-au dat lacrimile, cu toate că trebuia. Din păcate ne-am făcut de rușine, atât eu, cât și colegii mei. Este greu de digerat. Mă doare. Trebuie să strângem rândurile, suntem la Dinamo. Cine intră pe teren trebuie să arate că merită să poarte tricoul ăsta.

În momentul de față avem un antrenor. E clar că nu se mai pune problema să mai vorbim de Rednic. Știm cu toții că este un antrenor foarte bun. Sunt convins că putem face treabă bună împreună. Important este să facem un rezultat bun în următoarea etapă, apoi să arătăm mai bine din punct de vedere fizic după pauza internațională”, a spus Steliano Filip, după Universitatea – Dinamo 5-0.

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0

Dinamo a făcut un meci dezastruos de la un capăt la altul. „Câinii” au rămas în 10 oameni după 15 minute, când Giafer a văzut al doilea galben după ce l-a „secerat” pe Andrei Ivan în careu. Houri a înscris de la 11 metri și a stabilit scorul pauzei, 1-0.

Reclamă

Apoi, oltenii lui Reghecampf s-au dezvăluit în partea a doua. Ivan, Cîmpanu și Căpățînă au marcat într-un interval de doar 10 minute și au dus scorul la 4-0 pentru gazde. Universitatea Craiova a trimis în total 29 de șuturi spre poarta adversă. Formația din Bănie a avut și alte ocazii importante, dar elevii lui „Reghe” nu au fost inspirați la finalizare.

Totuși, Markovic a profitat în prelungiri de o pasă greșită a lui Cosmin Matei, care a trimis înapoi direct la adversar, și a marcat după ce l-a driblat pe Iliev. Scorul final a fost 5-0 pentru Craiova. Dinamo a ajuns la 7 înfrângeri la rând și are cel mai slab atac și cea mai slabă apărare din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și