Închide meniul

Universitatea Craiova – Farul 1-0 | „Mergem să câştigăm!” Jucătorii lui Gică Hagi ameninţă FCSB: „Sper să ne iasă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2022, 22:51

Reclamă
Universitatea Craiova – Farul 1-0 | „Mergem să câştigăm! Jucătorii lui Gică Hagi ameninţă FCSB: „Sper să ne iasă!

Virgil Ghiță a marcat în FCSB - Farul 0-2

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Farul şi-a împărţit victoriile cu FCSB în sezonul regular. Echipa lui Hagi a câştigat chiar pe Arena Naţională, scor 2-0. Cele două echipe se vor întâlni în prima etapă din playoff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Hagi vor să repete rezultatul de acum 3 etape. „Normal, de ce nu?! Mergem acolo să câştigăm, ne dorim să scoatem cât mai multe puncte„, a spus Boboc.

Nu ne-am ridicat la nivelul la care trebuia, nu știu dacă am avut o ocazie clară. La gol, eu am greșit. Au făcut un trei contra doi la corner, m-au prins în spate, Papp a venit foarte bine și a marcat. Noi nu am făcut un meci bun per ansamblu.

Este greu să fii integralist. Depinzi de multe, și de accidentări, și de suspendări. Sunt bucuros, dar aș fi preferat să nu joc azi și să luăm puncte.

Ne așteaptă un meci greu cu FCSB. Nu va mai fi la fel ca data trecută. Vom merge să ne facem jocul și sper să câștigăm și acum. Nu va fi ușor„, a spus Ionuţ Larie.

Reclamă

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, în ultima etapă a sezonului regular din Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Papp, în minutul 44.

Paul Papp, „modest” după ce a decis duelul din Bănie: „Îmi fac treaba foarte bine!”

Paul Papp a decis duelul din Bănie dintre Universitatea Craiova şi Farul Constanţa, scor 1-0. La final, fundaşul oltenilor a vorbit despre lupta pentru titlu din play-off.

„Am făcut o partidă bună toţi. Sperăm să o ţinem tot aşa şi în play-off. A fost o perioadă grea pentru mine. Am şi declarat că o să revin mai bun. Îmi fac treaba foarte bine. Încerc să câştig dueluri. Dacă voi credeţi că am revenit într-o formă foarte bună, eu vă mulţumesc. În play-off vor fi meciuri tari. Ne plac meciurile astea şi sperăm să le câştigăm. Am închis bine culoarele. Ei nu au avut soluţii. Noi ne vedem de treaba noastră, de treburile noastre”, a declarat Paul Papp la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și