Închide meniul

Universitatea Craiova – Farul Constanţa 1-0 | „Mă aşteptam mai mult de la atacanţi!” Gică Hagi, reproşuri pentru jucători. Ce îl nemulţumeşte pe „Rege”: „Suntem singura echipă, e un adevăr!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 martie 2022, 23:00

Reclamă
Universitatea Craiova – Farul Constanţa 1-0 | „Mă aşteptam mai mult de la atacanţi! Gică Hagi, reproşuri pentru jucători. Ce îl nemulţumeşte pe „Rege: „Suntem singura echipă, e un adevăr!

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Gică Hagi, reproşuri pentru jucători după Universitatea Craiova – Farul Constanţa 1-0

„Meci echilibrat. S-a dat o luptă la mijlocul terenului. Am făcut mai puţine combinaţii. Când a fost prima repriză, am încercat să câştigăm. Au lipsit goluri. Ei au dat golul din greşeala noastră. Ne gândim la ce trebuie să facem. Ne aşteaptă meciuri grele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă aşteptam mai mult de la atacanţi. Aşa e fotbalul, e făcut din detalii sau un detaliu. O să reflectăm o zi după. Jucăm de o săptămână miercuri – duminică. Suntem singura echipă care a jucat partide intermediare. Am zis ce am jucat, e un adevăr. Am avut şi noi ocazii”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului.

Programul complet al play-off-ului Ligii 1. FCSB, debut infernal împotriva lui Hagi

CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, FC Argeş, Farul Constanţa şi FC Voluntari sunt echipele care se vor bate pentru supremaţie în Liga 1. CFR Cluj e marea favorită la titlu, având în vedere că are 7 puncte în plus peste FCSB, principala contracandidată.

CFR Cluj va începe playoff-ul pe teren propriu, cu FC Voluntari, în timp ce FCSB se va duela cu echipa lui Hagi, Farul Constanţa. Universitatea Craiova va juca în prima etapă din playoff tot pe teren propriu, cu FC Argeş, echipă ce a provocat un adevărat cutremur la Botoşani în ultima etapă a sezonului regular. Marile derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB se vor jucat în etapa 5, respectiv 10.

Programul complet al playoff-ului Ligii 1

Reclamă

Etapa 1
CFR Cluj – FC Voluntari
FCSB – Farul Constanţa
Universitatea Craiova – FC Argeş

Etapa 2
Farul Constanţa – CFR Cluj
FC Argeş – FCSB
FC Voluntari – Universitatea Craiova

Etapa 3
CFR Cluj – FC Argeş
FCSB – Universitatea Craiova
FC Voluntari – Farul Constanţa

Reclamă 4 / 0/3

Etapa 4
Universitatea Craiova – CFR Cluj
FC Argeş – Farul Constanţa
FCSB – FC Voluntari

Etapa 5
CFR Cluj – FCSB
Farul Constanţa – Universitatea Craiova
FC Voluntari – FC Argeş

Etapa 6
FC Voluntari – CFR Cluj
Farul Constanţa – FCSB
FC Argeş – Universitatea Craiova

Etapa 7
CFR Cluj – Farul Constanţa
FCSB – FC Argeş
Universitatea Craiova – FC Voluntari

Etapa 8
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB
Farul Constanţa – FC Voluntari

Etapa 9
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul Constanţa – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa 10
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul Constanţa
FC Argeş – FC Voluntari

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Andrei Vlad a comis o gafă uriaşă 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-2, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Gol superb Taison! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, acum în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și