Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0 | „N-ai cum să faci așa ceva!” Andrei Prepeliță l-a pus la zid pe Iasmin Latovlevici după ce fundașul a luat două galbene într-un minut. „Suntem prieteni, dar nu tolerez!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2022, 23:10

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0 | „N-ai cum să faci așa ceva! Andrei Prepeliță l-a pus la zid pe Iasmin Latovlevici după ce fundașul a luat două galbene într-un minut. „Suntem prieteni, dar nu tolerez!

Andrei Prepeliţă, antrenor FC Argeş

Hepta

  • Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0
  • Andrei Prepeliță l-a pus la zid pe Iasmin Latovlevici

În prima fază, fundașul lui FC Argeș a protestat pentru o intrare a lui Gustavo, iar arbitrul central Istvan Kovacs l-a „taxat” cu galben. Un minut mai târziu, Latovlevici s-a răzbunat și l-a faultat dur pe brazilian, iar Kovacs a scos din nou cartonașul galben și l-a trimis la vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0 | Andrei Prepeliță l-a pus la zid pe Iasmin Latovlevici

„Îmi pare rău pentru că a doua repriză echilibrasem jocul, ne dădea speranțe dacă rămâneam 11 contra 11. Astăzi ne-au lipsit și câtiva jucători, s-a resimțiț. Am încercat să jucăm. Am schimbat sistemul după 20 de minute. E păcat. Se putea îmtâmpla orice la 1-0. Am jucat luni seara, am ajuns dimineața la 5 la Pitești. A venit meciul repede, le-am spus că trebuie să ne resetăm. Dacă nu suntem la fel de uniți și determinați, nu avem cum să ne batem cu echipele din play-off.

Normal că sunt supărat pe situația care a fost cu Latovlevici. N-ai cum să faci asemenea gesturi la experiența lui. Am fost și eu fotbalist. Nu înțeleg, l-a experiența lui… Astfel de geturi nu le tolerez. Mă știe, chiar dacă suntem prieteni, nu accept așa ceva. E un duș rece”, a spus Andrei Prepeliță, după meci.

Reclamă

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0

Universitatea Craiova a câștigat fără drept de apel primul meci din play-out. Oltenii lui Reghecampf au ajuns la șapte victorii consecutive în Liga 1.

Gustavo a deschis scorul în Bănie, în minutul 22, după o pasă a lui Andrei Ivan. L-a pauză, Craiova a intrat cu avantaj minim. Iasmin Latovlevici a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Gustavo, moment în care FC Argeș s-a prăbușit.

Reclamă

Ante Roguljic a „dublat” avantajul echipei lui Reghecampf în minutul 82, cu o lovitură de cap. Trei minute mai târziu, Ștefan Baiaram a închis tabela de marcaj cu o finalizare simplă din careu, după o pasă a lui Koljc.

S-a terminat 3-0 pentru Universitatea Craiova, care s-a apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund. De cealaltă parte, FC Argeș e pe ultima poziție în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”