Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0 | „N-ai cum să faci așa ceva!” Andrei Prepeliță l-a pus la zid pe Iasmin Latovlevici după ce fundașul a luat două galbene într-un minut. „Suntem prieteni, dar nu tolerez!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2022, 23:10

Reclamă
Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0 | „N-ai cum să faci așa ceva! Andrei Prepeliță l-a pus la zid pe Iasmin Latovlevici după ce fundașul a luat două galbene într-un minut. „Suntem prieteni, dar nu tolerez!

Andrei Prepeliţă, antrenor FC Argeş

Hepta

În prima fază, fundașul lui FC Argeș a protestat pentru o intrare a lui Gustavo, iar arbitrul central Istvan Kovacs l-a „taxat” cu galben. Un minut mai târziu, Latovlevici s-a răzbunat și l-a faultat dur pe brazilian, iar Kovacs a scos din nou cartonașul galben și l-a trimis la vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0 | Andrei Prepeliță l-a pus la zid pe Iasmin Latovlevici

„Îmi pare rău pentru că a doua repriză echilibrasem jocul, ne dădea speranțe dacă rămâneam 11 contra 11. Astăzi ne-au lipsit și câtiva jucători, s-a resimțiț. Am încercat să jucăm. Am schimbat sistemul după 20 de minute. E păcat. Se putea îmtâmpla orice la 1-0. Am jucat luni seara, am ajuns dimineața la 5 la Pitești. A venit meciul repede, le-am spus că trebuie să ne resetăm. Dacă nu suntem la fel de uniți și determinați, nu avem cum să ne batem cu echipele din play-off.

Normal că sunt supărat pe situația care a fost cu Latovlevici. N-ai cum să faci asemenea gesturi la experiența lui. Am fost și eu fotbalist. Nu înțeleg, l-a experiența lui… Astfel de geturi nu le tolerez. Mă știe, chiar dacă suntem prieteni, nu accept așa ceva. E un duș rece”, a spus Andrei Prepeliță, după meci.

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0

Universitatea Craiova a câștigat fără drept de apel primul meci din play-out. Oltenii lui Reghecampf au ajuns la șapte victorii consecutive în Liga 1.

Gustavo a deschis scorul în Bănie, în minutul 22, după o pasă a lui Andrei Ivan. L-a pauză, Craiova a intrat cu avantaj minim. Iasmin Latovlevici a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Gustavo, moment în care FC Argeș s-a prăbușit.

Reclamă
Reclamă

Ante Roguljic a „dublat” avantajul echipei lui Reghecampf în minutul 82, cu o lovitură de cap. Trei minute mai târziu, Ștefan Baiaram a închis tabela de marcaj cu o finalizare simplă din careu, după o pasă a lui Koljc.

S-a terminat 3-0 pentru Universitatea Craiova, care s-a apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund. De cealaltă parte, FC Argeș e pe ultima poziție în play-off.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:02

Antrenorul celor de la RFS se teme de doi jucători de la FCSB: „Sunt buni, dar suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta”

9:55

Ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese. Verdicul specialiștilor

9:28

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele probabile

9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și