Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-2 | Laurenţiu Reghecampf a răbufnit şi a pus tunurile pe jucători. „Asta mă deranjează!”. Ce acuze le-a adus în vestiar!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 august 2021, 21:58

Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-2 | Laurenţiu Reghecampf a răbufnit şi a pus tunurile pe jucători. „Asta mă deranjează!. Ce acuze le-a adus în vestiar!

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit şi a pus tunurile pe jucători

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cele două goluri primite de Universitatea Craiova, în decurs de patru mine, l-au înfuriat pe antrenorul grupării din Bănie. Acesta a pus rezultatul pe seama gafelor făcute de fundaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a răbufnit şi a pus tunurile pe jucători

Au fost două reprize total diferite. Prima foarte bună, am controlat jocul, am şi marcat. După am avut 10 minute foarte slabe, în care adversarii au întors scorul.

Le-am spus jucătorilor după meci că nu pot să trec cu vedere anumite chestii. Nu fac acum o analiză. Toată lumea rămâne cu ultima impresie şi aceea că am pierdut meciul. Eu zic că astăzi am avut şi puţin ghinion. Mă deranjează că primim goluri foarte uşor, unde putem să fim mult mai concentraţi. Trebuie să ne concentrăm mult pe faza de apărare.

Papa a reuşit o execuţie foarte bună, dar problema este că în situaţia respectivă suntem 6 contra 3, avem om lângă cel care a marcat… nu ar fi trebui să se întâmple. Suntem prea ‘poeţi’ în 16 metri şi nu avem voie. Noi invităm adversarul să dea gol şi lucrul acesta nu o să se mai întâmple„, a declarat Laurenţiu Reghecampf după meciul de pe stadionul Ion Oblemenco.

Reghecampf este fără victorie în cele două meciuri pe banca oltenilor şi a anunţat că va lua măsuri. A cerut întăriri!

Reclamă

Avem foarte mulţi jucători cu calitate, dar probabil o să avem săptămâna asta nişte discuţii, o să avem nevoie de jucători. Lucrurile astea nu se pot face peste noapte, un jucător de valoare trebuie să îl găseşti, costă„, a mai spus antrenorul Universităţii Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și