Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-3 | Valeriu Iftime, mesaj pentru olteni: "Toată lumea are ceva cu FCSB şi Gigi Becali". Ce a spus despre scandalul făcut de Cristescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2021, 9:01 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:47

Universitatea Craiova – FC Botoşani 2-3 | Valeriu Iftime, mesaj pentru olteni: "Toată lumea are ceva cu FCSB şi Gigi Becali". Ce a spus despre scandalul făcut de Cristescu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime a răspuns la acuzele venite dinspre Universitatea Craiova

Patronul lui FC Botoşani a avut o primă reacţie. Valeriu Iftime s-a declarat deranjat de atacurile venire dinspre gruparea din Bănie. Le-a transmis un mesaj categoric oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: "Suntem victime colaterale! Ne-au băgat pe noi la mijloc"

"Eu cred că a fost un meci frumos în care am avut un pic de şansă. Am văzut că toată lumea ţipă că jucam ambiţios cu Craiova şi mai puţin cu FCSB. E o informaţia prost gestionată, zău aşa! La fel de mult vrem cu oricare, am obosit de când tot spun asta.

Este clar că suntem un fel de victimă colaterală. Toată lumea are ce are cu FCSB şi cu domnul Becali pentru că pe cât de mulţi suporteri are, tot foarte mulţi sunt şi cei care o contestă. Şi ne-au băgat pe noi la mijloc, dar vă spun că nu e corect deloc.

Cu FCSB probabil că era altul scorul (n.r. scor 1-3 în Moldova) dacă nu greşea arbitrul împotriva noastră şi ne dădea penalty. Acum a fost o greşeală pentru noi la primul gol, deşi unii îmi spun că Bălaşa i-a dat mingea jucătorului meu.

Eu înţeleg Craiova până la un punct. Nu este o echipă de pluton, este una care ţinteşte trofee şi probabil că rezultatele astea proaste a aprins lucrurile acolo. De aceea erau aşa de surescitaţi.

Reclamă

Filosofii ăştia din fotbal care spun că jucăm într-un fel cu FCSB şi în alt fel cu alţii îmi închipui ce ar fi spus la penalty-ul lui Braun dacă faza era în meciul cu echipa lu Becali", a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport.

Iftime a vorbit şi despre acuzele pe care i le-a adus Silvian Cristescu lui Marius Croitoru.

"La fotbal am mai văzut oameni nervoşi, la fel ca domnul Cristescu. Nu e frumos, dar au fost nervi foarte mulţi", a spus conducătorul Botoşaniului.

Reclamă 4 / 0/3

Ce s-a întâmplat în tribune la Craiova – Botoşani 2-3

Fostul mare jucător al oltenilor, care a fost şi director sportiv al Craiovei, a coborât nervos în zona din spatele băncii de rezerve a lui FC Botoşani, cu puţin timp înainte de pauză. Acolo se aflau mai mulţi jucători şi membri ai staff-ului echipei moldovene.

Silvian Cristescu a fost evacuat de forţele de ordine şi preluat, apoi, de persoane din anturajul Craiovei. Cristescu a fost ţinut cu greu, în timp ce îi ameninţa şi înjura pe oaspeţi, cu pumnul ridicat în aer.

"După ce ne-au dat gol dintr-un ofsaid de doi metri (n.r. golul de 0-1), pe care tuşierul nu avea cum să nu-l vadă, pentru că era chiar pe linie, am avut un penalty neacordat. La care domnul Croitoru, soţul antrenoarei sau antrenorul cu portarii de la Botoşani, mi-a făcut cu degetul semne obscene.

Am coborât şi au sărit jucătorii de la banca de rezerve a lor. A fost un conflict, în care probabil că am greşit şi eu, nu trebuia să cobor acolo. Dar nu-mi explic cum acest individ… dar poate nu e vina lui, poate e vina fotbalului, a tot ce se întâmplă în România, a tot ce s-a întâmplat în acest play-off…

Nimeni nu a luat absolut nicio măsură! Nici cu arbitrii, nici cu meciurile 'amicale' care au fost jucate de anumite echipe. (n.r. este întrebat dacă au existat jocuri de culise) Nu cred, sunt convins!", a spus fostul căpitan al Craiovei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și