Închide meniul

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Ștefan Baiaram, „oracolul” lui Laurenţiu Reghecampf: „I-am spus asta în vestiar! Mâine trebuie să-i fac cinste!”. Ce s-a întâmplat înainte de derby

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 februarie 2022, 23:06 / Actualizat: 15 martie 2023, 20:12

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Ștefan Baiaram, „oracolul lui Laurenţiu Reghecampf: „I-am spus asta în vestiar! Mâine trebuie să-i fac cinste!. Ce s-a întâmplat înainte de derby

Ștefan Baiaram este dorit de Fiorentina

Ştefan Baiaram este atacantul de la Universitatea Craiova / Hepta

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Ștefan Baiaram a „închis” tabela pe „Ion Oblemenco” în duelul cu FC U Craiova 1948. Puştiul Universităţii Craiova a fost servit perfect de Dan Nistor, fiind nevoit doar să trimită mingea din câţiva metri în poarta goală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Ștefan Baiaram, „oracolul” Universităţii Craiova: „Ştiam că Nistor îmi va da pasă de gol!”

La finalul partidei, Baiaram a dezvăluit că a prevăzut această desfăşurare a lucrurilor înainte de meci şi chiar i-a spus lui Nistor. Ambii jucători au început partida pe banca de rezerve şi au fost trimişi în luptă în minutul 62.

„Pot spune că a fost cel mai uşor gol, dar nu contează, pentru că a venit într-un derby. Important este că am luat cele 3 puncte şi că ne-am făcut fanii fericiţi. Se pare că îmi priesc meciurile cu FCU, mă bucur că am înscris şi sper să urcăm în clasament.

Într-adevăr, a fost o încărcătură mare. Este o rivalitate enormă, am arătat pe teren că suntem mai buni şi că merităm să câştigăm.

Chiar am avut o discuţie cu Nistor în vestiar, înainte de meci, şi i-am spus că vom intra amândoi şi îmi va da pasă de gol. Mâine la refacere trebuie să îi fac cinste.

Reclamă

E prima oară când văd un astfel de spectacol (n.r. – în tribune) şi mă bucur că am luat parte la el.”, a spus Ştefan Baiaram, pentru digisport.ro.

Citește și:

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Reghecampf, în culmea fericirii după victoria din „Bătălia Olteniei”

Antrenorul Universităţii Craiova promite că acesta este doar începutul pentru echipa sa, care are aspiraţii mari pentru play-off. Întrebat despre obiectivul pe care i l-a stabilit patronul Mihai Rotaru, Reghecampf a spus că ştie ce mesaj i-a transmis lui conducătorul.

„Sunt fericit pentru meci, pentru cele 3 puncte. Continuăm seria bună, mă bucur foarte mult pentru seriozitatea de care au dat dovadă jucătorii în foarte multe momente. Sunt şi supărat pentru prima repriză, pentru că am tratat foarte uşor anumite faze în care puteam marca. La pauză altul trebuia să fie scorul. Urmează meciul de la Clinceni, avem nevoie de puncte şi trebuie să câştigăm.

Reclamă 4 / 0/3

Gustavo a mai avut 3-4 ocazii pe care mi le amintesc acum, într-o secundă. Nu vreau să scot în evidenţă un singur jucător. Unitatea echipei, devotamentul, seriozitatea din faza de apărare şi duelurile 1 contra 1 sunt lucrurile importante pentru mine.

N-am început bine a doua repriză, le-am oferit mai mult spaţiu, mai ales la mijlocul terenului. Din acest motiv m-am gândit că, prin intrarea lui Nistor şi Baiaram, putem aduce mai multă ingeniozitate la mijloc.

Vreau să leg şi a 3-a, şi a 4-a victorie. E doar începutul. Sper să nu mai avem accidentaţi şi cu siguranţă echipa va arăta mult mai bine. Nu ştiu ce v-a spus patronul, eu ştiu ce mi-a spus mie. Ne dorim să ne clasăm cât mai sus posibil.”, a spus Laurenţiu Reghecampf, pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948 2-0. Gustavo şi Baiaram, decisivi pentru trupa lui Reghecampf

Universitatea Craiova s-a impus din nou în „Bătălia Olteniei”, împotriva celor de la FC U Craiova 1948, scor 2-0, în etapa a 26-a din Liga 1.

Gustavo a deschis scorul în minutul 16, cu un şut din întoarcere. Baiaram a dublat avantajul trupei lui Laurenţiu Reghecampf cu un sfert de oră înainte de final. Puştiul celor de la Universitatea Craiova a fost lăsat singur cu poarta goală de Dan Nistor, care a pasat ideal după o cursă minunată.

În urma succesului de pe „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova a acumulat 42 de puncte. Formaţia lui Reghecampf se află pe locul 5 în Liga 1, la un singur punct în spatele celor de la FC Voluntari.

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948, care a pierdut şi partida tur tot cu 0-2, rămâne pe poziţia a 13-a, cu 26 de puncte acumulate.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și