Închide meniul

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Ion Crăciunescu dă de pământ cu Marcel Bîrsan: „E decupat din jocul de fotbal! Trebuie să-i cadă dinții din gură ca să-i dai roşu?!” Cele 5 greşeli uriaşe

Cosmin Cioboată Publicat: 14 februarie 2022, 23:30 / Actualizat: 15 februarie 2022, 1:33

Reclamă
Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Ion Crăciunescu dă de pământ cu Marcel Bîrsan: „E decupat din jocul de fotbal! Trebuie să-i cadă dinții din gură ca să-i dai roşu?! Cele 5 greşeli uriaşe

Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948 2-0. Marcel Bîrsan, centralul partidei

Hepta

Ion Crăciunescu a găsit nu mai puţin de 5 greşeli mari făcute de central la duelul din această seară. Fostul arbitru FIFA a recunoscut că nu înţelege cum a fost ales Bîrsan să conducă derby-ul oraşului Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Cele 5 erori comise de Marcel Bîrsan, în viziunea lui Ion Crăciunescu

  1. Benjamin Van Durmen îi aplică o lovitură cu cotul lui Mateiu (minutul 2): „Îl ochește, se uită mai întâi la adversar, vede unde este și după aceea îl lovește cu brațul peste gură. Comportament violent, decizia corectă este lovitură liberă și eliminare. Este o intenție a lui. Trebuie să-i curgă dinții din gură ca să-i dai eliminare?”, a spus Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.
  2. Gustavo, împins în careu de Kovacic (minutul 12): „Nu vorbim de un umăr la umăr sau de o împingere reciprocă. El cade foarte ușor, e adevărat, dar pune mâna aceea. Ce caută mâna jucătorului pe adversar când nu joacă mingea? Nu merită sancțiune disciplinară, dar merită sancțiune tehnică (n.r – penalty).”
  3. Golul înscris de Gustavo (minutul 16): „Dacă îl lovește în mână, golul trebuia anulat. Așa se pare, îl lovește în mână, trebuia anulat”.
  4. Bancu face fault la marginea careului, dar nu primește al doilea cartonaş galben (minutul 56): „Bancu trebuia trimis la cabine pentru că este un fault clar. Este un atac imprudent, se duce prin alunecare direct pe piciorul adversarului”.
  5. Fault la acțiunea de dinaintea golului marcat de Baiaram (minutul 75): „Mie mi se pare că a fost fault. Faultul trebuie dat întodeauna, indiferent de distanță”.

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Ion Crăciunescu l-a făcut praf pe Marcel Bîrsan: „Acest arbitru este decupat din jocul de fotbal!”

„Iertați-mă, mie mi se pare că acest arbitru este decupat din jocul de fotbal. El trebuia să fie prin altă parte, nu la acest meci.

A fost capul de afiș al etapei. Nu trebuia să fie unul dintre primii trei arbitri la acest meci? Delegarea este una anapoda. Nu poți să-i dai un meci care-l depășește. Ăsta se anunța un meci foarte tare, cu multe incidente, cu încleștări. Nu poți să dai un arbitru oarecare la acest meci, cum este el”, a mai spus Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0. Baiaram, „oracolul” Universităţii Craiova: „Ştiam că Nistor îmi va da pasă de gol!”

La finalul partidei, Baiaram a dezvăluit că a prevăzut această desfăşurare a lucrurilor înainte de meci şi chiar i-a spus lui Nistor. Ambii jucători au început partida pe banca de rezerve şi au fost trimişi în luptă în minutul 62.

„Pot spune că a fost cel mai uşor gol, dar nu contează, pentru că a venit într-un derby. Important este că am luat cele 3 puncte şi că ne-am făcut fanii fericiţi. Se pare că îmi priesc meciurile cu FCU, mă bucur că am înscris şi sper să urcăm în clasament.

Reclamă
Reclamă

Într-adevăr, a fost o încărcătură mare. Este o rivalitate enormă, am arătat pe teren că suntem mai buni şi că merităm să câştigăm.

Chiar am avut o discuţie cu Nistor în vestiar, înainte de meci, şi i-am spus că vom intra amândoi şi îmi va da pasă de gol. Mâine la refacere trebuie să îi fac cinste.

E prima oară când văd un astfel de spectacol (n.r. – în tribune) şi mă bucur că am luat parte la el.”, a spus Ştefan Baiaram, pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și