Închide meniul

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0 | Reacţia lui Nicolo Napoli, după înfrângerea din derby-ul Craiovei: „Am făcut un meci slab!” Săgeţi către arbitraj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 22:28

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0 | Reacţia lui Nicolo Napoli, după înfrângerea din derby-ul Craiovei: „Am făcut un meci slab! Săgeţi către arbitraj

Nicolo Napoli e gata s[ plece de la echipa lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Nicolo Napoli nu a ezitat să lanseze un atac la adresa arbitrajului, după derby. Una dintre cele mai controversate faze s-a petrecut în minutul 58, când Nicuşor Bancu nu a văzut cartonaşul galben după un ataac asupra lui William Baeten. Antrenourul italian a acuzat şi o greşeală care a adus la marcarea celui de-al doilea gol al echipei lui Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Nicolo Napoli, după Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0

Am încercat să facem un meci bun, dar am fost obosiţi. Am încercat să luptăm. Nu a fost un singur fotbal, au fost 4-5 care nu au stat fizic foarte bine. Suporterii au fost alături de noi, le mulţumim că au susţinut echipa. E greşeala noastră că nu am făcut un meci foarte bun. Am avut ocazii, am ajuns la poartă.

Eu cred că faultul la Compagno a fost clar, a plecat de acolo și a dat gol. A fost un meci slab din partea noastră. Trebuie să ne recuperăm la nivel mental. Atmosfera a fost foarte bună, suporterii ne-au susţinut”, a spus Nicolo Napoli, dupĂ Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0.

Universitatea Craiova – FC U Craiova 2-0. Echipa lui Reghe, o nouă reacţie în faţa rivalei

Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a câştigat din nou „Bătălia Olteniei”, după golurile marcate de Gustavo (16′) şi Baiaram (76′). Universitatea Craiova s-a impus din nou în „Bătălia Olteniei”, împotriva celor de la FC U Craiova 1948, scor 2-0, în etapa a 26-a din Liga 1.

Gustavo a deschis scorul în minutul 16, cu un şut din întoarcere. Baiaram a dublat avantajul trupei lui Laurenţiu Reghecampf cu un sfert de oră înainte de final. Puştiul celor de la Universitatea Craiova a fost lăsat singur cu poarta goală de Dan Nistor, care a pasat ideal după o cursă minunată.

Reclamă

În urma succesului de pe „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova a acumulat 42 de puncte. Formaţia lui Reghecampf se află pe locul 5 în Liga 1, la un singur punct în spatele celor de la FC Voluntari.

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948, care a pierdut şi partida tur tot cu 0-2, rămâne pe poziţia a 13-a, cu 26 de puncte acumulate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și