Închide meniul

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 | Gică Craioveanu a venit din Spania să dea lovitura de start: „Pe Ştiinţa nu o să o uit niciodată”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 16:44

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 | Gică Craioveanu a venit din Spania să dea lovitura de start: „Pe Ştiinţa nu o să o uit niciodată

Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948 | Gică Craioveanu a venit din Spania să dea lovitura de start

Hepta

„Mă simt destul de bine, sincer, am vrut să fiu prezent la acest meci, nu puteam să lipsesc, mai ales că este ziua mea. Fac 54 de ani, cam mult, cam bătrânel m-am făcut şi eu, dar sunt fericit. Sunt un tip care se bucură de viaţă, de fotbal, sunt îndrăgostit mereu, de Ştiinţa, de viaţă, un romantic, câteodată îmi trece repede, dar pe Ştiinţa nu o să o uit niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 | Gică Craioveanu dă lovitura de start

Îmi doresc să câştigăm, iar publicul nostru să fie mulţumit de prestaţia echipei, să fie o atmosferă frumoasă, să fie un meci bun şi să câştigăm. Cred că va fi un meci tactic, echilibrat, dar noi avem o echipă superioară, cu jucători care pot să marcheze diferenţa.

Şi ei o să aibă ambiţie mare să ne bată, va fi un meci complicat. Am câştigat destul de clar meciul tur şi aş vrea ca şi de ziua mea să câştigăm. În afară de prestaţia echipei, publicul este cel mai important, iar fanii noştri ştiu şi simt momentele complicate ale echipei. Antrenorul nu mai trebuie să spună nimic, trebuie să dea numai primul 11, pentru că motivaţia va fi oricum foarte mare şi să spună „Ieşiţi şi bucuraţi-vă de fotbal!” Va fi o emoţie în plus că voi da lovitura de start, am venit special din Spania pentru a fi alături de băieţi, chiar dacă trebuia să comentez meciuri zilele acestea”, a spus Craioveanu.

Citește și:

Fostul internaţional este contestat vehement de Peluza Sud, galeria care susţine echipa lui Adrian Mititelu. Aceştia l-au acuzat de trădare când a ales să susţină echipa lui Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 | 9.000 de fani la meci

Mihai Rotaru a anunţat că meciul de pe Ion Oblemenco se va juca cu peste 9.000 de fani în tribună, maximul permis de lege. Peluza Sud va primi 470 de bilete.

Reclamă

„Mai sunt aproximativ 1000 de bilete la vânzare, speranța e că până la ora meciului vor fi vândute toate”, a spus Mihai Rotaru, la Pro X.

Înaintea duelului din etapa a 26-a, echipa lui Laurenţiu Reghecampf e pe locul 5, cu 39 de puncte, la un punct de FC Argeş, trupa de pe 7, care luptă pentru play-off. De cealaltă parte, echipa lui Mititelu e pe primul loc de barajul pentru evitarea retrogradării, dar în cazul unei victorii, va ajunge pe poziţia a 11-a, cu 29 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 e azi, de la 19.55, LIVE TEXT pe www.as.ro
  • Gică Craioveanu va da lovitura de start a derby-ului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și