Închide meniul

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 | ”The show must go on!” Mihai Rotaru așteaptă cu nerăbdare ”Bătălia Olteniei”. Avertisment pentru jucători: ”S-ar putea să fie ceva penalități dacă nu bați!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 februarie 2022, 12:17

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 | ”The show must go on!” Mihai Rotaru așteaptă cu nerăbdare ”Bătălia Olteniei”. Avertisment pentru jucători: ”S-ar putea să fie ceva penalități dacă nu bați!”

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova / Hepta

Mihai Rotaru așteaptă cu nerăbdare derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 este capul de afiș al etapei a 26-a din Liga 1. În tur, echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a impus cu 2-0. În această seară, patronul Mihai Rotaru așteaptă un nou succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt convins că va fi spectacol. Nu vor fi incidente. The show must go on! Lotul este mai valoros, dar nu ne asigură nimeni victoria. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate. Nu trebuie să ne păcălim singuri. A fost un meci mai ușor decât ne așteptam cu Dinamo.

Noi am crezut în titlu anul acesta. A devenit o utopie. Ne uităm la locul 3 și la Cupa României. Noi facem analize săptămânale. Dortmund acum ceva ani a terminat pe locul 7 și concluzia a fost că ghinionul a stat în calea lor. Nu există o variantă că nu ne luptăm pentru campionat din cauza ghinionului.

Suntem mult mai atenți la detalii. Se vor vedea roadele și vom arăta din ce în ce mai bine. Dacă nu bați s-ar putea să fie ceva ”special”, penalități”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

Laurențiu Reghecampf: ”Nu suntem aroganți, nu tratăm adversarul de sus!”

Reghecampf se așteaptă la o atmosferă de senzație în Bănie la Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. A comparat ceea ce se va întâmpla pe „Oblemenco” cu spectacolul de la derby-urile Inter – AC Milan.

Reclamă

Venim după un meci foarte bun cu Dinamo, urmează unul interesant acasă cu FC U Craiova. Și ei trec printr-o perioadă bună, deci cu siguranță va fi un meci greu pentru noi. Atmosfera e una pe care o știți foarte bine. Se întâlnesc două echipe care sunt din același oraș, unul cu multă tradiție. Deci cu siguranță meciul va fi la un nivel foarte înalt din punct de vedere al atmsferei

Locuim într-un oraș care trăiește prin fotbal. Oamenii de aici sunt iubitori de fotbal, trăiesc la un nivel foarte înalt acest fenomen. Este foarte important să se întâmple lucrul acesta. E ca și cum ai întreba, la Milano, când joacă Inter cu Milan, ce simt spectatorii sau fanii„, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf le-a transmis jucătorilor săi să nu se considere deja învingători. Față de rivali îi despart 13 puncte și 8 poziții în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru mine nu contează că jucăm cu FCU sau FCSB sau CFR Cluj. Fiecare partidă este foarte importantă. Punctele sunt importante pentru noi. Nu suntem aroganți, să tratăm adversarul de sus. (Reporter: Puteți să le dați șase goluri și celor de la FC U Craiova 1948) Sperăm să luăm cele trei puncte, restul nu contează„, a spus antrenorul Universității Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și