Închide meniul

Universitatea Craiova – FC U Craiova 2-0 | „Sunt foarte fericit!” Momentul care i-a dat fiori lui Gustavo: „Atunci mi-a fost frică! Nu am mai văzut aşa ceva!”

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 22:13

Reclamă
Universitatea Craiova – FC U Craiova 2-0 | „Sunt foarte fericit! Momentul care i-a dat fiori lui Gustavo: „Atunci mi-a fost frică! Nu am mai văzut aşa ceva!

Gustavo a marcat singurul gol din Universitatea Craiova - Chindia 1-0

Hepta

Universitatea Craiova s-a impus cu acelaşi scor ca şi în tur în faţa rivalei FC U Craiova 1948. Oltenii lui Reghecampf s-au impus cu 2-0. Gustavo şi Baiaram, după o fază fantastică reuşită de Nstor, au marcat golurile victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gustavo a marcat primul gol în Universitatea Craiova – FC U Craiova 2-0

Sunt foarte fericit că am reuşit să dau gol şi că am ajutat la al doilea. Atmosfera a fost foarte frumoasă, cu mulţi fani. Suntem într-un moment bun, atomosfera este foarte bună. Sperăm ca şi meciul viitor să fie la fel. A fost un joc foarte greu pentru noi. FC U Craiova a jucat bine, dar nu au tras la poartă. Cred că am meritat victoria astăzi.

Atunci mi-a fost puţin frică că au fost aruncate petarde pe teren şi că s-ar putea întreurpe meciul. Artificii nu am mai văzut niciodată. Luptăm pentru un loc cât mai bun„,a spus Gustavo la digisport.ro.

CSU Craiova – FCU Craiova 2-0. Incidente în tribune!

Aşa cum era de aşteptat, fanii celor două echipe au făcut show în debutul derby-ului de pe „Ion Oblemenco”. „Bătălia Olteniei” a început fulminant în tribune. Fanii olteni au pus în scenă un adevărat spectacol pirotehnic pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar meciul a fost întrerupt minute bune.

Mai întâi, în minutul 5, suporterii oaspeţilor de la FCU au aprins mai multe torţe şi fumigene, apoi le-au aruncat în teren. Arbitrul central Marcel Bîrsan a fost nevoit să întrerupă partida timp de două minute.

Reclamă

N-a durat mult până când a început din nou show-ul la Craiova. În minutul 10, a venit rândul ultraşilor de la CSU să creeze o atmosferă asemănătoare celei întâlnite de Revelion. Pe lângă obişnuitele torţe şi fumigene, aceştia au dat drumul şi la artificii, producând o atmosferă electrizantă, demnă de cea din America de Sud.

Duelul s-a reluat după aproximativ 6 minute, după ce spectacolul pirotehnic a luat sfârşit.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și